Categorized | Social

Primăvara vine în Oradea cu amenajări de spaţii verzi

Primăria municipiului Oradea va reamenaja în cursul lunilor martie, aprilie şi mai 20 zone verzi din municipiu. Lucrările vor constă în: săpat pământ, transport pământ vegetal, însămânţare cu gazon, plantare de arbori, arbuşti şi flori.

Cele 20 de zone verzi care vor fi amenajate sunt: str. Ciheiului cu str. Agricultorilor, str. Ciheiului cu str. Francisc Hubic,  P-ţa Tineretului, str. Nufărului, str. Onisifor Ghibu, str. Dragoş Vodă, str. Cazaban, str. Universităţii, str. Valeriu Frenţiu, P-ţa Cazărmii – în faţa liceului german, str. Toamnei spre Real, str. Poeniţei, str. Shakespeare, str. H. Ibsen, str. Moldovei, B-dul. Ştefan cel Mare – str. Republicii – B-dul Magheru, str. Louis Pasteur – în faţa Spitalului Judeţean şi str. Louis Pasteur cu str. Gh. Doja.

Momentan se lucrează pe Aleea Cazaban, P-ţa Cazărmii – în faţa liceului german şi pe str. Universităţii – sens giratoriu.

Lucrările constă în: săpat pământ, transport pământ vegetal, însămânţare cu gazon, plantare de arbori, arbuşti şi flori.

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult