Categorized | Sport

Sacrificaţi spectacolul în favoarea rezultatului. Miercuri, ora 18:00, CSM Oradea – BC Mureş, intrarea liberă

De departe cel mai important şi totodată cel mai dificil examen pentru orădeni, va avea loc miercuri. Un întreg sezon poate depinde de acest rezultat care, în mod normal, ar trebuie să fie pozitiv. Atuul gazdelor poate fi publicul local şi entuziasmul unor jucători dornici de a se sacrifica în favoarea unei victorii. De partea cealaltă, târg mureşenii vin după o serie pozitivă pe care o doresc continuată şi la Oradea. Interesul pentru acest joc este, întradevăr,  major, în condiţiile  partida va fi transmisă în direct de TVR 3.

În cursul serii de miercuri toate drumurile duc către Arena Antonio Alexe din Oradea unde secţia de baschet a CSM Oradea îi are ca adversari pe mureşenii de la BC Mureş. Partida contează pentru etapa a XXIII-a a Diviziei A şi cu siguranţă are o miză uriaşă.

Orădenii nu-şi regăsesc cadenţa din tur şi nu concep să nu facă totul pentru un rezultat pozitiv, în condiţiile în care o înfrângere la păstrează şanse mult mai mici de a termina campionatul între primele opt. De partea cealaltă adversarul în continuă creştere la nivelul jocului porneşte cu prima şansă dar cu siguranţă nu vor avea un meci deloc uşor. Prezent la întâlnirea cu presa orădeană de specialitate Şerban Sere managerul secţiei de baschet masculin a CSM Oradea are încredere în echipa lui şi speră la un rezultat favorabil.

„Băieţii au beneficiat de toate condiţiile şi sunt hotărâţi să facă un joc bun şi un rezultat pe măsură. Nici nu concep să nu umplem sala şi să ne demonstrăm superioritatea. Suntem pregătiţi pentru o victorie care ar aduce o linişte în tabăra noastră şi ne dă speranţe pentru un sfârşit de sezon mult mai bun. Avem şanse mari să ne îndeplinim obiectivul şi anume calificarea în play-off”

spunea Şerban Sere.

Celelalte partide ale rundei se vor juca după programul: CSŞ Craiova – Gaz Metan Mediaş, Perla Harghitei Miercurea Ciuc – Cuadripol Braşov, CSU Sibiu – CS Otopeni, BCU Piteşti – CSM Bucureşti, CSU Ploieşti – Energia Rovionari, U Mobitelco Cluj-Napoca – BC Timişoara, Steaua Bucureşti – Politehnica Iaşi.

Imediat după finalul jocului doar accesând site-ul www.oradeapress.ro veți avea posibilitatea de a afla toate detaliile acestui joc capital.

Orădencele câştigă şi se gândesc deja la turneul final

La finele săptămânii trecute în sala de jocuri sportive a LPS Bihorul din Oradea a avut loc primul turneu semifinal de baschet rezervat felelor Under 14. de menţionat că peste două săptămâni va avea loc turneul secund ocupantele primelor patru locuri în clasament calificându-se la turneul final.

Orădencele de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu antrenoare Suzana Onaca au reuşit să câştige toate cele cinci jocuri şi să-şi asigure deja prezenţa la turneul final.

Dar iată rezultatele complete: LPS Satu Mare – CSS Reghin 43-71, CSŞ Botoşani – CN Mihai Eminescu Oradea 28-73, BC MC Sport Cluj-Napoca – CSU Cuadripol Braşov 81-14, CSŞ Reghin – CSŞ Botoşani 72-36, CN Mihai Eminescu Oradea – BC MC Sport Cluj 65-51, CSU Cuadripol Braşov – LPS Satu Mare 47-44, BC MC Sport Cluj – CSŞ Botoşani 87-44, LPS Satu Mare – CN Mihai Eminescu Oradea 34-80, CSU Cuadripol Braşov – CSŞ Reghin 28-92, CSŞ Botoşani – LPS Satu Mare 69-45, CN Mihai Eminescu Oradea – CSU Cuadripol Braşov 85-17, CSŞ Reghin – BC MC Sport Cluj 45-57, CSU Cuadripol Braşov – CSŞ Botoşani 59-69, CN Mihai Eminescu Oradea – CSS Reghin 52-31, LPS Satu Mare – BC MC Sport Cluj 33-69.

Lotul echipei orădene: Peter Timea, Ciordaş Maria, Erdei  Larisa,  Şerb  Adelina, Dimoftiu Vanesa, Rus Renate, Fodor Ingrid, Pentie Daiana , Caba Romana, Sala Rebeca, Hadade Monica, Sava Andrea

De menţionat că cele opt formaţii calificate vor fi împărţite în două grupe, ocupantele primelor locuri în clasamentele turneelor semifinale fiind declarate cap de serie.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult