Categorized | Sport

Cel mai categoric succes al sezonului. FC Bihor – ACU Arad 5-1

Pentru prima dată în acest sezon gruparea roş-albastră a reuşit un succes categoric în dauna unui adversar care nu le-a pus nici un fel de probleme. O victorie trebuie neapărat urmată de un şir de victorii, era o zicală a campionilor. De astă dată, localnicii au un moral bun înaintea dublei deplasări de la Mioveni şi Iaşi. Cert este că greul abia acum începe. Un lucru e sigur, fotbalişti bihoreni şi-au depăşit adversarul direct la toate capitolele şi au cucerit meritat trei puncte foarte importante.

Stadionul Iuliu Bolola din Oradea a găzduit sâmbătă dimineaţa partida din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a. S-au întâlnit formaţiile FC Bihor şi ACU Arad. La finalul unui joc dominat de la un capăt la celălalt de organizatori, aceştia au obţinut un succes mai mult decât concludent cu scorul de 5-1 (3-0).

Gazdele au început foarte bine partida reuşind să se aşeze uşor în terenul adversarului care a venit cu o formulă mult prea defensivă. Orădenii au reuşit să deschidă scorul după mai puţin de zece minute, Chiş centrând în careu de unde Markuş cu capul punctează nestingherit. În minutul 22 al întâlnirii, în urma unui acţiuni personale a lui Pop pe partea dreaptă, Chiş şutează din interiorul careului majorând diferenţa.

Până la pauză, pe teren a existat o singură formaţie, cea a organizatorilor care mult mai proaspeţi au câştigat majoritatea duelurilor pentru balon. În minutele de prelungire ale primei părţi, Deaconescu reuşeşte să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor după ce, mingea lovită cu capul de acesta, ricoşează din bară în plasă.

Partea a doua începe sub aceeaşi notă de dominare a orădenilor care însă nu mai forţează în atac. Arădenii marchează şi ei golul de onoare atunci când şutul lui Budean, deviat în prealabil de Deaconescu, se scurge în plasă. Finalul le-a aparţinut în totalitate fotbaliştilor din municipiul de pe Crişul Repede care majorează de două ori diferenţa după reuşitele lui Şulea şi Florin Pop, unul dintre cei mai activi jucători de pe teren cu o evoluţie foarte bună la capitolul constanţă.

Succes meritat al băieţilor pregătiţi de Gheorghe Ghiţ care, încet dar sigur, se anunţă a fi una dintre candidatele serioase la promovarea în primul eşalon valoric al ţării.

FC Bihor: Pogacsics – Oltean, Muscă, Deaconescu, Lupu – Chiş, Danci, Sorian – Mărkuş, Bârză, Florin Pop.

Antrenor: Gheorghe Ghiţ.

ACU Arad: Rusu – Bilia, Nicolau, Miculescu, Gligor – Onu, Zaluschi, Petrescu, Murineanu, Balla – Băd.

Antrenor: Costel Bogoşel

În celelalte partide ale rundei s-au înregistrat rezultatele: Politehnica Iaşi – Dacia Mioveni 2-1, CSM Râmnicu Vâlcea – Voinţa Sibiu 1-1, UTA Arad – Mureşul Deva, FC Argeş – ALRO Slatina, Unirea Alba Iulia – Petrolul Ploieşti. Arieşul Turda şi Gaz Metan CFR Craiova au avut etapă liberă.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult