Categorized | Sport

Înscrieri la Campionatul Municipal de fotbal pe teren redus

Începutul lunii viitoare aduce în prim plan una dintre competiţiile fotbalistice cu cea mai mare anvergură în rândul amatorilor. Este vorba de ediţia inaugurală a Campionatului Municipal rezervat echipelor pe teren redus care va avea două serii.

Din data de 2-3 aprilie Baza Sportivă Tineretului amplasată în incinta Liceului cu Program Sportiv Bihorul Oradea vă aşteaptă să participaţi efectiv activ la un sistem de jocuri extrem de atractiv.

Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare pe durata unui întreg campionat, o echipă fiind alcătuită din 5+1 jucători plus rezervele. Cele cinci terenul în aer liber plus cel din balon omologate cu gazon FIFA şi UEFA oferă toate condiţiile pentru a face mişcare într-un mod organizat.

De asemenea cei care iniţiază întrecerea au anunţat că în condiţiile unui timp nefavorabil partidele vor avea loc în balon.

În general, partidele se vor desfăşura în cursul după-amiezii de sâmbătă şi duminică, toate aceste informaţii fiind disponibile la numerele de telefon 0729 391 276 sau 0744 737 598.

Dacă echipele nu beneficiază de echipamentul adecvat vor primi din partea organizatorilor maieuri, tricouri sau mingi, în timp ce la finalul jocurilor, Baza Sportivă Tineretului oferă condiţii dintre cele mai bune de refacere: apă caldă, duş, saună sau masaj. Un joc se va desfăşura pe durata a două reprize a câte 25 de minute, fiecare echipa învingătoare primind 3 puncte, învinsa 0 puncte, iar în caz de egalitate, ambele formaţii vor primi câte un punct. Întâlnirile de amatori vor fi arbitrate de arbitri oficiali asiguraţi de către organizatori.

Fără taxă de înscriere

De departe cel mai important lucru este faptul că orice echipă care se înscrie nu plăteşte nici un fel de taxă de înscriere, ceea ce arată dorinţa organizatorilor de a aduna cât mai mulţi tineri pentru a face mişcare. Nu trebuie omise nici premiile care se anunţă a fi destul de mari, de la echipamente sportive la posibilitatea de a-şi demonstra valoarea în cadrul unor turnee internaţionale.

Pentru mai multe informaţii se pot contacta organizatorii la numerele de telefon 0729 391 276 sau 0744 737 598.

La finele fiecărei etape va fi acordat un premiu special pentru jucătorul etapei care va fi o surpriză pregătită special pentru acesta.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Înscrieri la Campionatul Municipal de fotbal pe teren redus”

  1. danutz spune:

    daca castigam mergem mai departe la turneul national? danutz

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult