Categorized | Sport

Înscrieri la Campionatul Municipal de fotbal pe teren redus

Începutul lunii viitoare aduce în prim plan una dintre competiţiile fotbalistice cu cea mai mare anvergură în rândul amatorilor. Este vorba de ediţia inaugurală a Campionatului Municipal rezervat echipelor pe teren redus care va avea două serii.

Din data de 2-3 aprilie Baza Sportivă Tineretului amplasată în incinta Liceului cu Program Sportiv Bihorul Oradea vă aşteaptă să participaţi efectiv activ la un sistem de jocuri extrem de atractiv.

Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare pe durata unui întreg campionat, o echipă fiind alcătuită din 5+1 jucători plus rezervele. Cele cinci terenul în aer liber plus cel din balon omologate cu gazon FIFA şi UEFA oferă toate condiţiile pentru a face mişcare într-un mod organizat.

De asemenea cei care iniţiază întrecerea au anunţat că în condiţiile unui timp nefavorabil partidele vor avea loc în balon.

În general, partidele se vor desfăşura în cursul după-amiezii de sâmbătă şi duminică, toate aceste informaţii fiind disponibile la numerele de telefon 0729 391 276 sau 0744 737 598.

Dacă echipele nu beneficiază de echipamentul adecvat vor primi din partea organizatorilor maieuri, tricouri sau mingi, în timp ce la finalul jocurilor, Baza Sportivă Tineretului oferă condiţii dintre cele mai bune de refacere: apă caldă, duş, saună sau masaj. Un joc se va desfăşura pe durata a două reprize a câte 25 de minute, fiecare echipa învingătoare primind 3 puncte, învinsa 0 puncte, iar în caz de egalitate, ambele formaţii vor primi câte un punct. Întâlnirile de amatori vor fi arbitrate de arbitri oficiali asiguraţi de către organizatori.

Fără taxă de înscriere

De departe cel mai important lucru este faptul că orice echipă care se înscrie nu plăteşte nici un fel de taxă de înscriere, ceea ce arată dorinţa organizatorilor de a aduna cât mai mulţi tineri pentru a face mişcare. Nu trebuie omise nici premiile care se anunţă a fi destul de mari, de la echipamente sportive la posibilitatea de a-şi demonstra valoarea în cadrul unor turnee internaţionale.

Pentru mai multe informaţii se pot contacta organizatorii la numerele de telefon 0729 391 276 sau 0744 737 598.

La finele fiecărei etape va fi acordat un premiu special pentru jucătorul etapei care va fi o surpriză pregătită special pentru acesta.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Înscrieri la Campionatul Municipal de fotbal pe teren redus”

  1. danutz spune:

    daca castigam mergem mai departe la turneul national? danutz

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult