Categorized | Sport

Fără altă variantă în afara victoriei. Miercuri, ora 18:00, CSM Oradea – CSU Cuadripol Braşov. Intrarea liberă

Cu paşi repezi sezonul baschetului masculin al primului eşalon se apropie de final. Ultimele întâlniri sunt foarte importante pentru configuraţia finală a clasamentului în condiţiile în care play-off sau play-aut se anunţă extrem de atractiv. Orădenii şi-au asigurat deja prezenţa între primele opt formaţii ale ţării cu menţiunea că sunt obligaţi să ocupe un loc cât mai sus pentru a încerca să întâlnească un adversar abordabil.

De azi şi până duminică se vor desfăşura partidele din cadrul etapei a XXV-a a Diviziei A de baschet masculin. În cadrul acestei runde formaţia locală CS Municipal va primi miercuri seara, începând cu ora 18:00, vizita celor de la CSU Cuadripol Braşov. Fără doar şi poate, organizatorii sunt favoriţii clari ai partidei şi, în mod normal, nu au cum să nu obţină un succes în dauna unui adversar mult mai modest.

De asemenea, în cadrul acestei runde vor putea bifa mai multe minute o serie de jucători din tabăra locală care nu prea au evoluat în acest retur de campionat. De asemenea, va debuta oficial în faţa propriilor suporteri şi Bosko Stoiakovic, noua achiziţie a formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede care deja a jucat câteva minute în deplasarea de la Mediaş.

Pentru antrenorul local Cristian Achim greul abia acum începe el fiind obligat să-şi ţină proprii jucători cel puţin la acelaşi tonus ca şi până acum cu dorinţa de a obţine din nou o serie de victorii. De menţionat faptul că gruparea bihoreană este una dintre puţinele din campionat care s-au descurcat foarte bine în dauna adversarilor din partea a doua a clasamentului.

Celelalte jocuri ale rundei se vor desfăşura după programul: U Mobilteco Cluj – CSM Bucureşti, Energia Rovinari – Gaz Metan Mediaş,  SCM Craiova – BC Timişoara, BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc – CS Otopeni, CSU Atlassib Sibiu – Politehnica Iaşi, CSU Ploieşti – BC Mureşul Târgu Mureş, BC Piteşti – Steaua Bucureşti.

Imediat după finalul jocului, doar accesând site-ul nostru www.oradeapress.ro veți avea posibilitatea de a afla toate detaliile meciului.

Fazele locale la baschet şi handbal

La finele săptămânii care a trecut, în organizarea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Bihor, au avut loc în municipiul Oradea două competiţii juvenile de baschet şi handbal. Este vorba de etapa zonală a Olimpiadei Sportului Şcolar la fete gimnaziu, baschet şi etapa judeţeană la handbal fete, licee. Aceasta din urmă face parte din cadrul întrecerilor Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar.

La baschet, în clasamentul final, primele trei locuri au fost ocupate în ordine de Şcoala Oltea Doamna Oradea, LPS Satu Mare şi Şcoala Generală Sighetul Marmaţiei.

De asemenea, la handbal, cele mai bune s-au dovedit a fi fetele de la Liceul Teoretic Şuncuiuş urmate de Colegiul Tehnic Traian Vuia Oradea şi Liceul Teoretic Bratca.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult