Categorized | Social

Orădenii s-au grăbit să-şi achite dările la Primărie pentru a primi reducerea de 8%

Mai sunt 9 zile până când orădenii pot să-şi achite integral impozitul pe proprietate, beneficiind în acest fel de o reducere de 8% din valoarea totală a impozitului. De la începutul anului şi până miercuri, 23 martie, şi-au achitat impozitele pe proprietate un număr 58.385 de persoane fizice şi 4.424 de persoane juridice. După data de 31 martie, bonificaţia de 8% nu se va mai aplica pentru plata integrală a impozitului pe proprietate.

Contribuabilii îşi pot achita impozitele şi taxele locale  la camera 14  (parter Primăria Oradea), prin unităţile Direcţiei de Poştă, prin unităţile C.E.C. sau utilizând serviciul de plată online de pe site-ul municipalităţii www.oradea.ro, secţiunea „Plăţi online”. Serviciul de plată online permite accesul, pe baza codului numeric personal, pentru persoane fizice, respectiv pe baza codului fiscal pentru persoane juridice, pentru vizualizarea sumelor datorate de contribuabili şi plata acestora (fără comision!)

De la începutul anului şi până azi, 23 martie şi-au achitat impozitele pe proprietate un număr 58.385 de persoane fizice (dintre care 42.850 au plătit integral,  beneficiind de reduceri în valoare totală de 761.720,66 lei) şi 4.424 de persoane juridice (dintre care 1.587 au plătit integral,  beneficiind de reduceri în valoare totală de 209.989,83 lei).

Valoarea totală a bonificaţiilor acordate de municipalitate este de 971.709 lei.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care doresc să-şi achite impozitele până la data de 31 martie (până la această dată cetăţenii beneficiind de bonificaţia de 8% din valoarea impozitului pe proprietate, cu condiţia plăţii integrale), Direcţia Economică va avea în data de 26 martie (sâmbata), program de încasare la cam 14 de la orele 9:00 – 13:00.

În perioada 28-31 martie programul se va prelungi în fiecare zi pâna la ora 18:30.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult