Categorized | Educatie

Ovidiu Pascu şi Flavius Miheş îi vor învăţa pe profesori şi pe studenţi cum se poate face educaţie prin caricatură şi umor

În perioada 9-10 aprilie 2011, Departamentul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului Didactic al Universităţii (DPPPD) din Oradea va organiza la Cabana Gaudeamus din Stâna de Vale cursul cu tema „Umorul în Educaţie prin Caricatură”. Cursul se adresează tuturor studenţilor şi cadrelor didactice care doresc să îşi dezvolte abilităţile de cunoaştere de sine şi a celor din jur, respectiv să-şi utilizeze în sens constructiv resursele psihologice de care dispun. Formatori pentru acest curs vor fi Ovidiu Pascu şi Flavius Miheş.

Continuând tradiţia ultimilor ani, DPPPD organizează cursuri de formare a personalului didactic pe diverse teme specifice educaţiei non-formale: „Dezvoltarea echipei”, „Comunicare didactică”, „Elemente de bază în turismul şcolar”, „BLS – acordarea primului ajutor”, „Didactica expresivităţii”, „Alternative în educaţia plastică”, „Animatori pentru activităţi de tineret”, „Iniţiere în tehnica şi arta fotografică” „Iniţiere în construcţia şi promovarea imaginii unităţii şcolare şi a imaginii personale”, cursuri incluse în programul „Educaţia pentru calitate în formarea formatorilor”.

În perioada 9-10 aprilie 2011, DPPPD va organiza la Cabana Gaudeamus din Stâna de Vale cursul cu tema „Umorul în Educaţie prin Caricatură”. Cursul se adresează tuturor studenţilor şi cadrelor didactice care frecventează modulele de formare iniţială şi continuă ale DPPPD Oradea şi care doresc să îşi dezvolte abilităţile de cunoaştere de sine şi a celor din jur, respectiv să-şi utilizeze în sens constructiv resursele psihologice de care dispun. Formatori pentru acest curs vor fi Ovidiu Pascu şi Flavius Miheş.

Taxa de participare este de 100 lei pe persoană şi acoperă cazarea participanţilor (în perioada 2-3 aprilie 2011), 4 mese (sâmbătă 2 aprilie 2011 – prânz şi cina, respectiv duminică 3 aprilie 2011 – mic dejun şi prânz), transportul participanţilor cu autocarul pe relaţia Oradea – Stâna de Vale şi retur, respectiv fondul de premiere. Cazarea se va face la Cabana Gaudeamus din Stâna de Vale în camere de 4, 5 şi 8 paturi suprapuse, iar masa se va servi la cantina cabanei.

Taxa se poate achita la Valentin Blândul, la Universitatea din Oradea, Pavilionul E, parter, cabinet E 013 (lângă Aula Magna), tel. 0259 408788 / 0745 267047 (înscrierea candidaţilor va fi confirmată în momentul achitării taxei de participare). În vederea achitării acestei taxe este necesară o programare prealabilă la numerele de telefon menţionate. Înregistrarea participanţilor se va face on-line la adresa http://cursuristanadevale.blogspot.com.

Termenul limită pentru înscriere este 04 aprilie 2011, pe adresa de blog menţionată. În funcţie de numărul de persoane înscrise până la acea dată, DPPPD va decide numărul de locuri solicitate pentru cazare şi masă la Cabana Gaudeamus, precum şi mijlocul de transport cu care se va urca la Stâna de Vale. Acest lucru înseamnă că depăşirea termenului limită menţionat NU MAI POATE GARANTA celor întârziaţi posibilitatea de a se mai înscrie la prezentul curs.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult