Categorized | Educatie

Ovidiu Pascu şi Flavius Miheş îi vor învăţa pe profesori şi pe studenţi cum se poate face educaţie prin caricatură şi umor

În perioada 9-10 aprilie 2011, Departamentul pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului Didactic al Universităţii (DPPPD) din Oradea va organiza la Cabana Gaudeamus din Stâna de Vale cursul cu tema „Umorul în Educaţie prin Caricatură”. Cursul se adresează tuturor studenţilor şi cadrelor didactice care doresc să îşi dezvolte abilităţile de cunoaştere de sine şi a celor din jur, respectiv să-şi utilizeze în sens constructiv resursele psihologice de care dispun. Formatori pentru acest curs vor fi Ovidiu Pascu şi Flavius Miheş.

Continuând tradiţia ultimilor ani, DPPPD organizează cursuri de formare a personalului didactic pe diverse teme specifice educaţiei non-formale: „Dezvoltarea echipei”, „Comunicare didactică”, „Elemente de bază în turismul şcolar”, „BLS – acordarea primului ajutor”, „Didactica expresivităţii”, „Alternative în educaţia plastică”, „Animatori pentru activităţi de tineret”, „Iniţiere în tehnica şi arta fotografică” „Iniţiere în construcţia şi promovarea imaginii unităţii şcolare şi a imaginii personale”, cursuri incluse în programul „Educaţia pentru calitate în formarea formatorilor”.

În perioada 9-10 aprilie 2011, DPPPD va organiza la Cabana Gaudeamus din Stâna de Vale cursul cu tema „Umorul în Educaţie prin Caricatură”. Cursul se adresează tuturor studenţilor şi cadrelor didactice care frecventează modulele de formare iniţială şi continuă ale DPPPD Oradea şi care doresc să îşi dezvolte abilităţile de cunoaştere de sine şi a celor din jur, respectiv să-şi utilizeze în sens constructiv resursele psihologice de care dispun. Formatori pentru acest curs vor fi Ovidiu Pascu şi Flavius Miheş.

Taxa de participare este de 100 lei pe persoană şi acoperă cazarea participanţilor (în perioada 2-3 aprilie 2011), 4 mese (sâmbătă 2 aprilie 2011 – prânz şi cina, respectiv duminică 3 aprilie 2011 – mic dejun şi prânz), transportul participanţilor cu autocarul pe relaţia Oradea – Stâna de Vale şi retur, respectiv fondul de premiere. Cazarea se va face la Cabana Gaudeamus din Stâna de Vale în camere de 4, 5 şi 8 paturi suprapuse, iar masa se va servi la cantina cabanei.

Taxa se poate achita la Valentin Blândul, la Universitatea din Oradea, Pavilionul E, parter, cabinet E 013 (lângă Aula Magna), tel. 0259 408788 / 0745 267047 (înscrierea candidaţilor va fi confirmată în momentul achitării taxei de participare). În vederea achitării acestei taxe este necesară o programare prealabilă la numerele de telefon menţionate. Înregistrarea participanţilor se va face on-line la adresa http://cursuristanadevale.blogspot.com.

Termenul limită pentru înscriere este 04 aprilie 2011, pe adresa de blog menţionată. În funcţie de numărul de persoane înscrise până la acea dată, DPPPD va decide numărul de locuri solicitate pentru cazare şi masă la Cabana Gaudeamus, precum şi mijlocul de transport cu care se va urca la Stâna de Vale. Acest lucru înseamnă că depăşirea termenului limită menţionat NU MAI POATE GARANTA celor întârziaţi posibilitatea de a se mai înscrie la prezentul curs.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult