Categorized | Social

Ministerul Sănătăţii a aprobat peste zece milioane de lei pentru spitalele din Oradea

În cursul lunii martie, Ministerul Sănătăţii a aprobat transferarea sumei de 10.381.000 de lei pentru realizarea obiectivelor de investiţii în unităţile sanitare subordonate Consiliului Local Oradea. Banii vor fi folosiţi investiţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi Spitalul Clinic Municipal Oradea şi pentru reparaţii capitale la Spitalul Clinic de Obstretică şi Ginecologie.

Ministrul Cseke Attila continuă să ajute cu sume importante de bani sistemul sanitar din municipiul Oradea. Cei peste zece milioane de lei vor fi folosiţi pentru reparaţiile capitale la următoareleunităţi sanitare:

– Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă – 5.890.000 de lei pentru obiectivul de investiţii „Reparaţii capitale secţia ATI” şi „Reparaţii Capitale Corp B”.

– Spitalul Clinic Municipal Oradea – 2.991.000 de lei pentru obiectivul de investiţie „Reparaţii capitale secţia ATI” şi pentru „Reparaţii capitale Pavilionul 1 – Louis Pasteur”

– Spitalul Clinic de Obstretică şi Ginecologie  – 1.500.000 lei pentru reparaţii capitale la Ambulator.

Pentru derularea acestor lucrări, municipalitatea va asigura din bugetul local un procent de 3% din valoarea sumelor alocate de la bugetul de stat.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult