Categorized | Oradea

Lucia Varga sare la gâtul Elenei Udrea: „Alocarea fondurilor pentru drumuri se face în continure pe criterii politice”

Deputatul liberal de Bihor, Lucia Varga a adresat o serie de întrebări ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, cu privire la modul în care au fost distribuiţi banii pentru Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii. Acuzaţia principală a deputatului este legată de faptul că o bună parte a fondurilor au fost deja trimise în Moldova în condiţiile în care judeţul Bihor ar avea mare nevoie de bani.

În ceea ce priveşte Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii deputatul Lucia Varga a declarat:

„Modul în care se derulează acest program, prin focalizarea lui în primă parte în zona Moldovei şi semnarea deja de proiecte de reabilitare de drumuri judeţene în judeţele Suceava şi Botoşani, ne face să credem că alocarea se va face în continuare pe criterii politice, în favoarea partidului de guvernământ, fără a ţine cont că cetăţenii români şi problemele lor nu au culoare politică.

Deşi starea drumurilor bihorene este la fel de proastă ca şi în alte zone, mai ales că multe dintre rutele judeţene sunt sufocate şi afectate de traficul intens, judeţul Bihor nu reprezintă încă o prioritate pentru doamna ministru Elena Udrea şi pentru Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii”

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult