Categorized | Oradea

Lucia Varga sare la gâtul Elenei Udrea: „Alocarea fondurilor pentru drumuri se face în continure pe criterii politice”

Deputatul liberal de Bihor, Lucia Varga a adresat o serie de întrebări ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, cu privire la modul în care au fost distribuiţi banii pentru Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii. Acuzaţia principală a deputatului este legată de faptul că o bună parte a fondurilor au fost deja trimise în Moldova în condiţiile în care judeţul Bihor ar avea mare nevoie de bani.

În ceea ce priveşte Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii deputatul Lucia Varga a declarat:

„Modul în care se derulează acest program, prin focalizarea lui în primă parte în zona Moldovei şi semnarea deja de proiecte de reabilitare de drumuri judeţene în judeţele Suceava şi Botoşani, ne face să credem că alocarea se va face în continuare pe criterii politice, în favoarea partidului de guvernământ, fără a ţine cont că cetăţenii români şi problemele lor nu au culoare politică.

Deşi starea drumurilor bihorene este la fel de proastă ca şi în alte zone, mai ales că multe dintre rutele judeţene sunt sufocate şi afectate de traficul intens, judeţul Bihor nu reprezintă încă o prioritate pentru doamna ministru Elena Udrea şi pentru Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii”

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4384 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult