Categorized | Social

Prefectul Gavrilă Ghilea, voluntar pe un şantier din Beiuş

Pentru că se apropie Paştele, prefectul judeţului Bihor, Gavrilă Ghilea a participat ca voluntar pe un şantier din Beiuş la construirea unei case. Ghilea a pus umărul la ridicarea unei locuinţe destinate unui cuplu cu handicap acustic şi de vorbire.

Luni, 18 aprilie, prefectul judeţului Bihor, Gavrilă Ghilea a răspuns unei invitaţii şi a participat ca voluntar pe un şantier, la Beiuş. Este vorba despre construcţia unei case care va fi dată în folosinţă, la cheie, în Vinerea Mare, de către organizaţia „Habitat pentru umanitate”.

Gavrilă Ghilea a lucrat cot la cot cu tineri americani şi români, implicaţi de 11 ani în construcţia de case destinate unor oameni nevoiaşi sau tinerilor proveniţi din orfelinate şi familiilor monoparentale aflate în dificultate.

Cu ocazia prezenţei pe şantier, prefectul judeţului Bihor a vizitat mai multe locuinţe, date în folosinţă în cei 12 ani, de „Habitat for humanity”.

Casa a cărei construcţie va fi finalizată în această săptămână, premergătoare sfintei sărbători a Paştelor, este destinată unui cuplu cu handicap acustic şi de vorbire, dar ai căror copii nu au nici un fel de dizabilităţi.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult