Categorized | Social

Primul tronson al promenadei a fost predat municipalităţii

Administraţia Bazinală Ape Crişuri a predat marţi, 19 aprilie, către Primăria Oradea tronsonul amenajat de pe malul drept al Crişului Repede, cuprins între Piaţa Ferdinand şi podul de la S.C. Informatica S.A. Au fost amenajaţi peste 500 de metri de promenadă şi înierbaţi peste 4000 de metri de taluz.

Directorul Administraţiei Bazinale de Ape Crişuri, Pasztor Sandor a semnat împreună cu viceprimarul Rozália Biró protocolul de predarea a tronsonului finalizat.

„Dacă în 2010, municipalitatea semna protocolul cu Administraţia Bazinală Ape Crişuri, protocol în baza căruia au fost începute lucrările de amenajarea a malurilor, azi suntem deja în faţa unui obiectiv împlinit.

Rămâne doar, să avem grijă de acest spaţiu şi să îl întreţinem corespunzător. Sper că cetăţenii să aprecieze această zonă de promenadă, astfel încât să nu mai înregistrăm nici un act de vandalism”

a spus viceprimarul Rozália Biró.

Prin lucrările efectuate au fost amenajaţi peste 500 de m de promenadă şi înierbaţi peste 4000 m de taluz.

„Valoarea lucrărilor s-a ridicat la 5,2 milioane de lei, fonduri asigurate de Ministerul Mediului şi gestionate de Administraţia Bazinală de Ape Crişuri.

Lucrarea se află în garanţie timp de doi ani, astfel încât la eventuala apariţie a unor deficienţe, executantul are obligaţia să le remedieze”

a declarat directorul Administraţiei Bazinale de Ape Crişuri, Pasztor Sandor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult