Categorized | Sport

Victoria, singura variantă care îi „ţine” în viaţă. Sâmbătă, ora 11:00, Stadion Cetatea, Unirea Alba Iulia – FC Bihor

Pentru roş-albaştri ultima partea a campionatului va fi foarte dificilă în perspectiva unui program considerat dezavantajos. Dar, principala cauză va fi presiunea enormă a rezultatelor care deja a început să se simtă foarte tare în exprimarea unor jucători tineri dar şi în cazul antrenorului local lipsit de experienţă. Cu toate acestea, dacă FC Bihor va rata promovarea nu va avea nici o scuză, iar dacă aceasta se va realiza, va fi un fapt extrem de pozitiv pentru grupul de firme Liberty, care a preluat managementul primei echipe.

În cursul dimineţii de sâmbătă se vor desfăşura partidele din cadrul rundei a XXIV-a a Ligii a II-a. În cadrul Seriei a II-a, formaţia locală FC Bihor se va deplasa la Alba Iulia pentru a juca pe terenul formaţiei Unirea.

Gazdele sunt o echipă cu reale probleme înaintea jocului, antrenorul Gabriel Stan părăsind echipa în timp ce conducerea administrativă a renunţat la serviciile a trei jucători.

În această perioadă, echipa va fi pregătită de Gabriel Rotaru, fost portar al formaţiei FC Bihor, în perioada 2002-2005.

De partea cealaltă, bihorenii s-au pregătit normal toată săptămâna, ei urmând a se deplasa către Alba Iulia imediat după finalul antrenamentului de vineri.

Din păcate pentru el, Gheorghe Ghiţ, antrenorul formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede, se confruntă cu probleme de efectiv, atacantul Bîrză acuzând unele dureri musculare, dupa o contractura, dar se pare că acesta va fi refăcut până la ora jocului.

 În ciuda acestei singure probleme, tehnicianul local avea să declare:

„Urmează şapte jocuri foarte importante pentru noi. Primul joc, cel de la Alba Iulia.

Chiar dacă Unirea trece printr-o perioadă mai grea, sper să obţinem cele trei puncte. Acestea sunt foarte importante pentru echipă în condiţiile luptei pentru promovare”.

Cu siguranţă nu va fi deloc uşor să joci pe terenul unei formaţii care are un bilanţ pozitiv de-a lungul vremurilor, albaiulienii fiind mai mereu cei care au terminat învingători jocul. 

Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după programul: Petrolul Ploieşi – Gaz Metan CFR Craiova, FC Argeş – ACU Arad, ALRO Slatina – Voinţa Sibiu, Mureşul Deva – Arieşul Turda, UTA Arad – CS Mioveni, silvana Şimleu – CSM Râmnicu Vâlcea 0-3. Politehnica Iaşi va sta.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult