Categorized | Sport

Îşi pot realiza visul de a promova. Miercuri, de la ora 18:00, FC Bihor – UTA Arad

Cu fiecare etapă ce trece roş-albaştri sunt tot mai aproape de promovarea în primul eşalon valoric al ţării. Asta după ce orădenii şi-au depăşit condiţia de echipă cu cel mai tânăr lot de jucători şi au obţinut cea mai mare parte a punctelor în retur, în partidele din deplasare. Deocamdată problema cea mai mare o au la jocurile de pe propriul teren, acolo unde când sunt obligaţi să construiască e mult mai dificil. Deocamdată e bine că nu şi-au pierdut încrederea în forţele proprii şi sunt în grafic din toate punctele de vedere. Rămâne doar ca timpul să fie aliatul lor în tentativa de a juca în sezonul viitor în primul eşalon.

În cursul după-amiezii de miercuri se vor desfăşura partidele din cadrul rundei a XXV-a a Ligii a II-a. Formaţia locală FC Bihor Oradea va primi în Seria a II-a vizita celor de la UTA Arad, o formaţia rivală şi totodată în căutare de a acumula puncte.

Niciodată de-a lungul istoriei, nici unul dintre jocurile dintre aceste două formaţii despărţite de doar 140 de kilometri nu a fost unul uşor. Indiferent de poziţia din clasament jucătorii nu s-au menajat deloc au luptat pentru bani în primul rând iar după aceea pentru mândrie şi culori.

Nici de astă dată lucrurile nu stau mult prea diferit cu menţiunea că, cele trei puncte pentru formaţia din municipiul de pe Crişul Repede, sunt vitale în dorinţa de a juca în primul eşalon.

Prezent în cadrul unei conferinţe de presă, Şerban Morcan spunea că atmosfera în cadrul echipei este una foarte bună şi că dorinţa de a face performanţă se simte în jocul fiecăruia.

„Noi trebuie să oferim toate condiţiile pentru ca echipa să aibă rezultate. Ne dorim ca publicul spectator să fie cât mai aproape de noi şi în cele din urmă să-i facem şi pe ei fericiţi. Pentru noi există doar varianta victoriei care să ne menţină pe un loc care să asigure promovarea”

a declarat Morcan.

Întâlnirea dintre FC Bihor şi UTA Arad va avea loc cu începere de la ora 18:00, copiii, femeile şi pensionarii având intrarea gratuită.

Bilete la vânzare de marţi şi încă o casă în plus

Pentru a se evita situaţia neplăcută de la partida precedentă cu Râmnicul Vâlcea când un număr foarte mare de oameni au pierdut timp preţios la rând la bilete, conducerea administrativă a luat deja unele măsuri.

Astfel începând de marţi 3 mai se vor pune în vânzare bilete între orele 14-17 pentru ca miercuri, 4 mai, în ziua jocului, casele să fie deschise începând cu ora 16:00.

De asemenea una dintre cele mai bune măsuri a fost deschiderea unei noi case de bilete în apropierea staţiei de tramvai pentru ca doritorii să pătrundă pe Stadionul Municipal fără nici un fel de probleme.

Cupa Liceelor înainte de cele trei jocuri de pe propriul teren

Începând de jocul de pe propriul teren cu UTA Arad conducerea administrativă a luat decizia ca pe terenul sintetic din incita Stadionului Municipal să aibă loc o interesantă întrecere rezervată liceelor.

Astfel la prima ediţia s-au înscris trei licee şi anume Emanuil Gojdu, Ady Endre şi Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”. Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare pe durata a doua reprize de câte 25 de minute, o formaţia fiind alcătuită din 8+1 jucători cu schimbări nelimitate.

Aceste jocuri vor avea loc în deschiderea partidelor susţinute de FC Bihor, galeriile liceelor fiind invitate să participe după aceea cu titlu gratuit la jocurile roş-albaştrilor.

Programul celor trei jocuri va fi următorul, miercuri, 4 mai, ora 16:30 Ady Endre – Emanuil Gojdu, sâmbătă, 14 mai, ora 9:30 Ady Endre – CN „Mihai Eminescu”, sâmbătă, 28 mai, ora 9:30 CN „Mihai Eminescu” – Emauil Gojdu.

Imediat după terminarea turneului va avea loc o festivitate de premiere pentru toţi participanţii.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

5 Responses to “Îşi pot realiza visul de a promova. Miercuri, de la ora 18:00, FC Bihor – UTA Arad”

 1. Mai e valabil ce zicea aici de gratuitate daca vii cu fular, sepcuta sau tricou: „La jocul cu UTA din 4 mai, suporterii care vor veni la stadion echipaţi cu accesoriile primite cadou până acum (şepcuţe, tricou, fulare) vor intra gratuit”
  Acum vreo luna asa declara omul de marketing de la FC Bihor, in ideaa de a avea mai multi spectatori.

 2. Eugen spune:

  Citez de pe site’ul oficial http://www.fc-bihor.ro „De asemenea, pentru jocul cu UTA, de pe 4 mai, cei care vor veni cu echipamente primite cadou de la club (tricouri, fulare sau şepci) vor avea intrarea liberă.”

  Ce stiti despre asta ?

 3. Eugen si director seo

  Am vorbit cu purtatorul de cuvant de la FC Bihor si mi-a spus ca intrarea pentru cei care au cumparat cadouri nu mai este gratuita.

 4. Multumim pt informatie. E bine de stiut; asa ne cumparam bilet din timp.
  Mersi inca o data.

 5. Cu plăcere și… ne vedem la meci.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult