Categorized | Sport

Orădenii printre remarcaţii competiţiei. Sensei Vladimir Iorga a susţinut un stagiu alături de toţi sportivii

În organizarea Federaţiei Române de Karate Tradiţional, în colaborare cu CSU UAMT Agora Oradea şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, sâmbătă şi duminică a avut loc ediţia a XX-a a Campionatelor Naţionale de Karate Tradioţional. Competiţia, găzduită de Arena Antonio Alexe din Oradea, s-a desfăşurat la categoriile de vârstă juniori II, juniori I, tineret şi seniori masculin şi feminin. Totodată, în paralel a mai avut loc şi ediţia a XIV-a a Cupei UAMT pe echipe, dispută rezervată exclusiv seniorilor.

În calitate de invitaţi speciali au fost prezenţi sensei Vladimir Iorga, preşedintele Federaţiei Europene de Karate Tradiţional şi sensei Dan Stuparu, preşedintele Federaţiei de specialitate din ţara noastră.

Municipiul Oradea a fost reprezentat de karateka de la două cluburi şi anume CSU UAMT Agora şi CS Fudoshin.

În cele din urmă medaliaţi cu aur au fost Tudorică Raul –fukugo , tineret (UAMT-U.Agora), Baba Alexandra – kata ind., kumite ind., fukugo, jun. II, Bara Ionel – kumite ind., jun.II (UAMT-U.Agora), Bernath Csaba, Matei Mirel, Tudorica Raul şi Gonţa Igor – kumite echipe (UAMT-U.Agora), Botez Robert şi Bara Ionel–Enbu masc., jun.II (UAMT-U.Agora).

De asemenea, pe poziţia a doua a podiumului au mai urcat Tudorică Raul – kata ind., tineret (UAMT-U.Agora), Tudorica Raul şi Matei Mirel – Enbu masc. seniori (UAMT-U.Agora), Matei Mirel, Tudorica Raul, Bernath Csaba – kata echipe sen. (UAMT-U.Agora), Bara Ionel –kata ind. și fukugo, jun.II (UAMT-U.Agora), Câmpan Melania, Baba Alexandraşi Sacal Beata, kata ech. senioare, Sacal Beata – kata ind. jun. I, Baba Alexandara, Bara Ionel enbu mixt, jun. II, Bara Ionel, Botez Robert şi Zabihi Arask – kata echipe masculin, jun. II (UAMT-U.Agora), Gorgan Alexandru, Ban Cătălin, Vancea Andrei – kata ech. jun. II (Fudoshin).

Sportivii şi antrenorii aduc mulţumiri sponsorilor SC UAMT SA, SC Isrom Impex srl, SC Teşan Prest srl, Hotel Continental Forum Oradea, SC Intervalor srl, CS Woren srl și Universităţii Agora Oradea.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult