Categorized | Sport

Deși au fost sprijiniți de un public entuziast, bihorenii nu au reușit să învingă UTA

FC Bihor a remizat miercuri, 04.05.2011, pe Stadionul Iului Bodola din Oradea, cu rivala UTA Arad. Scorul alb de la final nu a fost pe placul celor  7.000 de orădeni veniți să își încurajeze echipa în drumul ei către prima ligă. Au avut însă noroc cu egalul făcut de ploieșteni la Turda, și au rămas lideri.

Meciul a fost unul modest. Orădenii au dominat steril în prima repriză, chiar dacă, încă din minutul 25 au jucat cu un om în plus pe teren.

Pocuca a fost eliminat pentru un fault la Oltean. În minutul 46 antrenorul arădenilor, Roland Nagy a făcut o mutare defensivă. Gâlcă şi Drăgan au ieșit, Chindriş şi Pascariu au intrat. Cele două înlocuiri au schimbat nu doar sistemul de joc al arădenilor ci și modul în care aveau să decurgă ostilitățile pe teren.

Repriza a doua, orădenii s-au străduit din răsputeri să marcheze golul izbăvitor dar, fie au șutat slab, fie au pierdut duelurile unu la unu, fie au pasat prost. Presiunea i-a ajutat mai mult pe adversari care au avut câteva contraatacuri tăioase, mai ales pe final.

Arbitrul lugojean Ludovic Cristian Uihelyi a avut mai multe intervenții discutabile, avantajând ușor echipa Fc Bihor. Degeaba însă.

Galeria bihoreană a fost la înălțime. Au pregătit o coregrafie specială la acest meci și au cântat pe parcursul întregii partide.

După acest meci FC Bihor rămâne pe primul loc al clasamentului, urmată de Petrolul Ploiești la un punct distanță și de CS Mioveni la două puncte.

Pentru orădeni urmează meciul din deplasare de la FC Argeș și apoi meciul de acasă cu Petrolul Ploiești, meci care ar putea decide echipa calificată în prima ligă.

FC Bihor: Pogacsis – Oltean, Muscă (cpt), Deaconescu, Lupu – C. Chiş, Danci, Sorian, – Florean, Mărkuş, Cigan. Antrenor: Gheorghe Ghiţ

UTA: Smaranda – I. Bălan, Tânc, Pocuca (cpt), Diarra – Purece, Nădăban, Ignea, Gâlcă – Cl. Drăgan, A. Voiculeţ. Antrenor: Roland Nagy

Arbitru: Ludovic Cristian Uihelyi (Lugoj); Asistenţi: Joszef Fodor (Odorheiu Secuiesc) şi Daniel Mitruţi (Craiova)

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult