Categorized | Sport

Deși au fost sprijiniți de un public entuziast, bihorenii nu au reușit să învingă UTA

FC Bihor a remizat miercuri, 04.05.2011, pe Stadionul Iului Bodola din Oradea, cu rivala UTA Arad. Scorul alb de la final nu a fost pe placul celor  7.000 de orădeni veniți să își încurajeze echipa în drumul ei către prima ligă. Au avut însă noroc cu egalul făcut de ploieșteni la Turda, și au rămas lideri.

Meciul a fost unul modest. Orădenii au dominat steril în prima repriză, chiar dacă, încă din minutul 25 au jucat cu un om în plus pe teren.

Pocuca a fost eliminat pentru un fault la Oltean. În minutul 46 antrenorul arădenilor, Roland Nagy a făcut o mutare defensivă. Gâlcă şi Drăgan au ieșit, Chindriş şi Pascariu au intrat. Cele două înlocuiri au schimbat nu doar sistemul de joc al arădenilor ci și modul în care aveau să decurgă ostilitățile pe teren.

Repriza a doua, orădenii s-au străduit din răsputeri să marcheze golul izbăvitor dar, fie au șutat slab, fie au pierdut duelurile unu la unu, fie au pasat prost. Presiunea i-a ajutat mai mult pe adversari care au avut câteva contraatacuri tăioase, mai ales pe final.

Arbitrul lugojean Ludovic Cristian Uihelyi a avut mai multe intervenții discutabile, avantajând ușor echipa Fc Bihor. Degeaba însă.

Galeria bihoreană a fost la înălțime. Au pregătit o coregrafie specială la acest meci și au cântat pe parcursul întregii partide.

După acest meci FC Bihor rămâne pe primul loc al clasamentului, urmată de Petrolul Ploiești la un punct distanță și de CS Mioveni la două puncte.

Pentru orădeni urmează meciul din deplasare de la FC Argeș și apoi meciul de acasă cu Petrolul Ploiești, meci care ar putea decide echipa calificată în prima ligă.

FC Bihor: Pogacsis – Oltean, Muscă (cpt), Deaconescu, Lupu – C. Chiş, Danci, Sorian, – Florean, Mărkuş, Cigan. Antrenor: Gheorghe Ghiţ

UTA: Smaranda – I. Bălan, Tânc, Pocuca (cpt), Diarra – Purece, Nădăban, Ignea, Gâlcă – Cl. Drăgan, A. Voiculeţ. Antrenor: Roland Nagy

Arbitru: Ludovic Cristian Uihelyi (Lugoj); Asistenţi: Joszef Fodor (Odorheiu Secuiesc) şi Daniel Mitruţi (Craiova)

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult