Categorized | Sport

Bihorenii se îndepărtează din nou de locurile care asigură promovarea. FC Argeş – FC Bihor 1-1

Chiar dacă au reușit egalarea la doar trei minute de primirea golului, orădenii de la Fc Bihor nu au fost în stare să tranșeze meciul care i-ar fi păstrat lideri în seria a II-a. Golul înscris în minutul 49 de Florean îi păstrează totuși în cursa pentru calificarea în Liga I dar pune presiune pe ei înaintea meciului de la Oradea cu ALRO Slatina.

După o primă repriză dominată de bihoreni, se intră la pauză cu rezultatul egal, de 0-0. Mitanul secund debutează în trombă şi, chiar în primul minut de la reluare, defensiva „roş-albaştrilor” este surprinsă de o acţiune şnur a gazdelor, care înscriu prin Ivănică.

Nu trec mai mult de trei minute şi, în minutul 49, FC Bihor restabileşte egalitatea, prin Florean, care, pătruns frontal, îl învinge pe portarul Fundulea cu un şut din interiorul careului.

„Au fost două reprize diferite. În prima ne-am creat ocazii, dar nu am reuşuit să marcăm. În partea a doua am continuat să punem presiune pe adversar, ne-am creat şi alte ocazii, timp în care gazdele au replicat tăios pe contraatac şi puteau să marcheze.

Am venit să câştigăm trei puncte, nu am reuşit. Orice punct este important în acest final de campionat care-şi va juca promovarea până în ultima etapă”

a declarat, la finalul partied, antrenorul orădenilor, Gheorghe Ghiț.

În jocul de la Piteşti, FC Bihor a evoluat în formula: Pogacsics – Moraru, Muscă, Iuhas, Lupu – Chiş, Danci, Sorian, Selagea – Florean, Mărkuş. În repriza a doua au mai intrat: Bârză, Sulea şi Mădălin Popa, care i-au înlocuit pe Dasnci, Sorian şi Selagea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult