Categorized | Social

Se montează bănci noi în Oradea

Veste bună pentru orădenii care își petrec timpul liber prin parcurile din municipiu. Primele 240 de bănci din lotul de 529 achiziționate de Primăria municipiului Oradea au sosit și a început montarea lor. Municipalitatea a achiziționat băncile la prețul de 480 de lei bucata.

În dimineaţa zilei de joi, 12.05.2011, a sosit la Oradea lotul de 240 de bănci (dintr-un total de 529) achiziţionate de municipalitate de la firma S.C. Lavitex Prod S.R.L, din judeţul Prahova.

Astfel, a început montarea băncilor pe Calea Aradului, intersecţie cu Octavian Goga (10 bucăţi), Calea Aradului/Vlădeasa (5 bucăţi), Calea Aradului/H.Ibsen (5), B-dul Decebal – Biserica Emanuel (10), Splaiul Crişanei (14), str. Meşteşugarilor, nr. 71 (8), în faţa Liceului Sportiv (5), zona Dragoş Vodă (12).

Până la sfârşitul acestei săptămâni, băncile vor fi montate şi în restul locaţiilor, respectiv: Aleea Călinului, str. Războieni, str. Borsecului – loc de joacă, Onisifor Ghibu – loc de joacă, str. Agricultorilor/F. Hubic – loc de joacă, Mareşal Averescu – promenadă, Pod Dacia – Averescu, str. Principatelor Unite, B-dul Decebal.

În total, municipalitatea a achiziţionat de la firma S.C. Lavitex Prod S.R.L, 529 de bănci.  Preţul unei bănci este de 480 de lei la preţ unitar pe bucată.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult