Categorized | Sport

Trofeul Gavella la tenis a ajuns la ediţia omagială

De departe cel mai longeviv turneu de tenis de câmp care se desfăşoară în municipiul Oradea a ajuns la o ediţie jubiliară. Gheorghe Vajai patronul firmei Gavella, firmă cu profil în domeniul construcţiilor, se află printre puţinii care au sprijinit majoritatea sporturilor. Fost practicant al baschetului în tinereţe, acesta a început ajutând handbalul masculin, după aceea cel feminin, fotbalul, tenisul de câmp şi în cele din urmă baschetul. Exemplul său ar trebui urmat şi de alţi potenţiali sponsori care doresc să-şi îmbunătăţească imaginea personală şi totodată a firmei.

De sâmbătă, 15 mai, până marţi, 18 mai, sunt programate să aibă loc pe cele opt terenuri, partidele unei noi ediţii a Trofeului Gavella, competiţie ajunsă la ediţia a XIV-a.

În cadrul unei conferinţe de presă organizată la bază, au fost prezenţi Mircea Drăgoi director al CS Voinţa, Şerban Popovici administrator delegat al SC Gavella  şi Mucenic Chirilor, directorul de concurs al turneului. Întrecerea este organizată de SC Gavella Oradea în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea şi CS Voinţa.

Sâmbătă dimineaţa, va avea loc şedinţa tehnică precum şi tragerea la sorţi urmând ca partidele din categoriile 10, 12 şi 14 ani, fete şi băieţi să aibă loc în aceeaşi zi. De duminică se vor desfăşura jocurile din cadrul categoriilor 14, 16, 18 ani fete şi băieţi iar luni, în funcţie de numărul concurenţilor, să aibă loc şi o categorie de seniori.

Turneul, este unul de categoria a I-a, singurul din acest an, având un bugetul total de 10.000 de lei, ca şi în anul precedent, cu menţiunea că jucătorul turneului va primi din partea celor de la SC GSM SRL (administrator Daniel Marian) un telefon ca premiu special, pe lângă diplome şi cupe.

Sunt aşteptaţi concurenţi din municipiile Salonta, Beiuş, Arad, Timişoara, Satu Mare, Cluj-Napoca, Baia Mare, Deva sau Zalău, în timp ce Oradea va fi reprezentată de concurenţi de la Sănătatea, CS Frontiera, Speranţa şi, bineînţeles, Voinţa.

Câştigătorii fiecărei categorii de vârstă vor primi 500 de puncte în clasamentul naţional, finaliştii câte 400 iar semifinaliştii câte 300 fiecare. Arbitrul oficial al turneului va fi Gheorghe Scripon din Timişoara.

Şerban Popovici: „Sper să continuăm tradiţia cât mai mult timp”

.

Prezent în calitate de delegat oficial al sponsorului turneului, Şerban Popovici avea să declare că va încerca şi pe viitor să fie alături de cele două sporturi, baschet şi tenis, cu dorința ca firma reprezentată de el să fie o deschizătoare de noi orizonturi pentru ceilalţi.

„Ne bucurăm că am ajuns la ediţia a XIV-a, au mai fost însă şi trei locale. Ne dormi să continuă tradiţia organizării unor astfel de turnee şi pe viitor, în aceeaşi locaţie. Pot să spun că Gheorghe Vajai este încântat de ideea organizării unor astfel de evenimente, fiind un patron care, efectiv, iubeşte sportul bihorean”, a declarat Şerban Popovici.

Reamintim că, în sezonul 2010-2011, SC Gavella a fost sponsorul oficial al secţiei de baschet masculin a CS Municipal, care a furnizat surpriza, încheind întrecerea pe poziţia a şasea.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult