Categorized | Sport

Victorie sau compromiterea promovării. Duminică, ora 12:00, Stadionul Municipal, FC Bihor – ALRO Slatina

Cu fiecare etapă ce trece formaţia fanion a judeţului Bihor se apropie tot mai mult, după o pauză de aproape zece ani, de prima scenă a fotbalului din ţara noastră. Chiar şi rezultatele contracandidatelor sunt în favoarea localnicilor care nu mai depind de nimeni decât doar de ei. Nouă puncte în ultimele patru etape le-ar asigura prezenţa în Liga I în sezonul 2011-2012. Tot la finele acestei săptămâni, mai prescis sâmbătă şi duminică, Arena Antonio Alexe din Oradea va găzdui o nouă ediţie a Cupei Bihorului la box.

În cadrul etapei a XXVII-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, duminică, 16 mai, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” va avea loc întâlnirea dintre FC Bihor şi ALRO Slatina. Gazdele vin după două semieşecuri, unul pe propriul teren şi unul în deplasare, în cadrul cărora au cucerit doar două puncte, ceea ce face ca jocul să fie de importanţă crucială, pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaş.

De partea cealaltă, adversarul pare ieşit complet din lupta pentru un loc pe podium, dar cu siguranţă nu vor renunţa uşor la cele trei puncte.

Gheorghe Ghiţ, antrenorul formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede nu are nici un fel de probleme de lot, cuvântul de ordine în tabăra bihorenilor fiind victoria.

Biletele de intrare la jocul de duminică, se pun în vânzare vineri 14 mai la Stadion, intre orele 13:00 și 17:00, şi duminică, cu două ore înainte de debutul jocului, ora 10:00.

Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după programul: CSM Râmnicu Vâlcea – FC Argeş, CS Mioveni – Mureşul Deva, ACU Arad – Petrolul Ploieşti, Voinţa Sibiu – CFR Craiova, Politehnica Iaşi – Arieşul Turda, Silvana Şilmeu – Unirea Alba Iulia 0-3. UTA Arad va avea etapă liberă.

Box la Oradea, baschet la Salonta

Tot la finele acestei săptămâni mai prescis sâmbătă şi duminică, Arena Antonio Alexe din Oradea va găzdui o nouă ediţie a Cupei Bihorului la box. Întrecerea, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Bihor, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Culturism Bihor, va aduna la start pugilişti din România şi Ungaria.

Partidele de copii, juniori, tineret şi seniori precum şi un meci de fete, vor debuta sâmbătă începând cu ora 15:00 pentru ca duminică, finalele să aibă loc începând cu ora 10:00.

Tot la finele acestei săptămâni dar la sala de jocuri Nicolae Talpoş din Salonta va avea loc și întrecerea de minibaschet dotată cu Cupa Municipiului Salonta.

Programul complet al turneului va fi următorul: sâmbătă ora 10.30–12.00  CSS CN „ Mihai Eminescu ” Oradea – CSU „ Crişul ” Oradea, ora 12.00–13.30  CSS CN „ Arany Janos ” Salonta – Általános Iskola Mezöberény, ora 13.30–15.00   CSU „ Crişul ” Oradea – LAPI Dej, ora 15.00–16.30   CSS CN „ Arany Janos ” Salonta – CSS CN „ Mihai Eminescu ”.

De la ora 16.30–18.00 LAPI Dej – Általános Iskola Mezöberény, duminică ora 09.30–11.00  CSS CN „ Arany Janos ” Salonta – LAPI Dej, ora 11.00–12.30  CSU „ Crişul ” Oradea – Általános Iskola Mezöberény, ora 12.30–14.00  CSS CN „ Mihai Eminescu ” Oradea – LAPI Dej, ora 14.00–15.30  CSS CN „ Arany Janos ” Salonta – CSU „ Crişul ” Oradea, ora 15.30–17.00  CSS CN „ Mihai Eminescu ” Oradea – Általános Iskola Mezöberény.

Primele 3 echipe în clasamentul final vor fi premiate de organizatori, în speţă DJST Bihor şi Asociaţia Judeţeană de Baschet Bihor, cu diplome, cupe, medalii şi dulciuri.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult