Categorized | Social

Kiwanis Oradea a organizat un Bal Mozart pentru a sprijini tinerii talentați

Asociația Kiwanis Art din Oradea a organizat sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, un eventiment caritabil pentru a ajuta copiii talentați dar cu posibilități materiale limitate să își urmeze visele. La eveniment au participat peste 100 de prieteni ai clubului care au ținut să dea o mână de ajutor tinerelor talente.

Balul Mozart, a avut de toate: muzică bună, dans, tombolă și licitații, într-o organizare ireproșabilă. Cvartetul Varadinum și Oana Lianu i-au încântat pe invitați cu piese bine alese și inedit interpretate.

„Este primul Bal Mozart organizat de Kiwanis Art și dorim să continuăm tradiția și în anii viitori.

Sărbătorim un an de la înființare și ne-am gândit să împărtășim bucuria noastră și altora, ajutând acești copii extrem de talentați.

Vom acorda cinci premii de excelență pentru premianții din 2010 ai clubului.

Avem peste 100 de invitați și prieteni ai clubului și fiecare va dona cât va dori”

a declarat Iulia Păcurar, președintele Kiwanis Oradea.

Alături de Iulia Păcurar, de organizare s-a ocupat și decanul Facultății de Muzică, Agneta Marcu.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult