Categorized | Social

Parcul Seleuș a ajuns deja un loc iubit de orădenii din Nufărul

Parcul Seleuș a ajuns în sfârșit la standardele la care țintea municipalitatea orădeană. În anul 2011 în parc a mai fost amenajat un teren de sport, un loc de joacă pentru copii, a fost introdus iluminatul public, fiind montaţi peste 80 de stâlpi de iluminat și s-a asigurat împrejmuirea cu un separator special pentru deţinătorii de câini.

Lucrările efectuate pentru transformarea cimitirului în parc au început în cursul lunii iulie 2008 şi au constat în defrişarea vegetaţiei, amenajarea terenului existent, aducerea pământului necesar şi nivelarea acestuia, amenajarea de alei şi semănare de gazon.

Totodată, a fost montată o instalaţie de irigat automată, s-au plantat 150 de arbori ornamentali, s-au montat coşuri stradale şi bănci de odihnă şi s-a realizat o incintă pentru eurocontainere.

În cursul acestui an s-a amenajat un teren de sport, un loc de joacă pentru copii în care s-au montat echipamente de joacă, respectiv un complex multifuncţional cu trei tobogane şi două leagăne, un carusel şi figurine pe arc.

În parc a fost asigurat iluminatul public, fiind montaţi peste 80 de stâlpi de iluminat. Lucrările la noul parc Seleuş s-au finalizat prin executarea împrejmuirii cu separator pentru deţinătorii de câini.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

2 Responses to “Parcul Seleuș a ajuns deja un loc iubit de orădenii din Nufărul”

  1. Cristi spune:

    Tocmai ce-am trecut astazi pe acolo. Arata super! Mai ales daca compar in cap cu imaginea cimitirului ce-o aveam eu in cap acolo :))

  2. Sunt curios să văd cum va arăta cel din spatele Lotusului. Sper să nu rămână la stadiul de proiect.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult