Categorized | Social

Cseke Attila a găsit o soluție pentru Ambulanţa Bihor

La propunerea Ministerului Sănătăţii, Guvernul României a adoptat în şedinţa de miercuri, 18.05.2011 proiectul de Hotărâre privind darea în administrarea Ministerului Sănătăţii, pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a unui imobil aflat în domeniul public al statului.

Imobilul este situat în municipiul Oradea pe str. Sucevei nr. 24 şi a fost transmis din domeniul public al judeţului Bihor în domeniul public al statului prin Hotărârea Consiliului Judeţean Bihor nr. 62 din 31 martie 2011.

Imobilul din str. Sucevei, compus din constucţii şi teren aferent va fi utilizat de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor.

Clădirea de pe str. Republicii, în care se desfăşoară activitatea în momentul de faţă, a fost retrocedată.

„Am considerat că imobilul situat pe str. Sucevei este o opţiune bună din toate punctele de vedere, deoarece clădirea în care actualmente îşi desfăşoară activitatea Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a fost retrocedat, şi chiria plătită este prea mare.

Pe de altă parte, construcţia corespunde cerinţelor activităţii specifice desfăşurată de către Serviciul de Ambulanţă”

a declarat Cseke Attila în urma vizitei în noua locaţie.

Predarea-preluarea imobilului se va face pe bază de protocol încheiat în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a Hotărârii de Guvern.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult