Categorized | Social

Cseke Attila a găsit o soluție pentru Ambulanţa Bihor

La propunerea Ministerului Sănătăţii, Guvernul României a adoptat în şedinţa de miercuri, 18.05.2011 proiectul de Hotărâre privind darea în administrarea Ministerului Sănătăţii, pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a unui imobil aflat în domeniul public al statului.

Imobilul este situat în municipiul Oradea pe str. Sucevei nr. 24 şi a fost transmis din domeniul public al judeţului Bihor în domeniul public al statului prin Hotărârea Consiliului Judeţean Bihor nr. 62 din 31 martie 2011.

Imobilul din str. Sucevei, compus din constucţii şi teren aferent va fi utilizat de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor.

Clădirea de pe str. Republicii, în care se desfăşoară activitatea în momentul de faţă, a fost retrocedată.

„Am considerat că imobilul situat pe str. Sucevei este o opţiune bună din toate punctele de vedere, deoarece clădirea în care actualmente îşi desfăşoară activitatea Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bihor a fost retrocedat, şi chiria plătită este prea mare.

Pe de altă parte, construcţia corespunde cerinţelor activităţii specifice desfăşurată de către Serviciul de Ambulanţă”

a declarat Cseke Attila în urma vizitei în noua locaţie.

Predarea-preluarea imobilului se va face pe bază de protocol încheiat în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a Hotărârii de Guvern.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult