Categorized | Sport

Între a fi şi a nu fi. Vineri, ora 14:00, Stadionul „Iuliu Bodola”, FC Bihor – Petrolul Ploieşti

Lupta pentru promovarea în primul eşalon valoric al fotbalului românesc a intrat în linie dreaptă. Cu siguranţă presiunea este enormă pentru cele trei formaţii cu şanse de a promova, Petrolul Ploieti, FC Bihor şi Dacia Mioveni. Curios este faptul că, matematic, cele trei echipe au şanse foarte mari, ploieştenii având nevoie de o singură victorie în ultimele două partide, FC Bihor nu are voie să piardă în ultimele două etape, cu menţiunea că sunt necesare minimum patru puncte pentru siguranţă, iar cei din Mioveni, cu şase puncte în două jocuri, pot spera la paşi greşiţi din partea adversarilor.

În prologul etapei a XXIX-a a Ligii a II-a Seria a II-a, formaţia fanion a judeţului Bihor, Fotbal Club va primi pe propriul teren vizita celor de la Petrolul Ploieşti, liderul la zi al competiţiei. Înaintea partidei de vineri, orădenii au acumulat 54 de puncte în timp ce petroliştii sunt cu un punct avans. În aceste condiţii, presiunea este foarte mare pe ambele formaţii care sunt obligate să joace la cel mai înalt nivel pentru un rezultat pozitiv.

Gazdele, cunoscute ca fiind una dintre formaţiile seriei care evoluează mai modest în faţa propriilor suporteri, îşi proprun să se autodepăşească pentru trei puncte vitale. De partea cealaltă, adversarul, unul cu jucători foarte experimentaţi, cu multe stagii în primul eşalon, îşi poate asigura prezenţa în Liga I la finele acestui joc. Asta numai în condiţiile unei victorii.

Gheorghe Ghiţ, antrenorul formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede, se află în faţa celui mai important meci al scurteri cariere de antrenor, la secţia de seniori şi, în mod normal, nu are voie să facă nicio greşeală. Pentru organizatori, există doar varianta victoriei, indiferent la ce diferenţă, un egal punându-i în situaţia de a câştiga obligatoriu următoarele trei puncte.

Conducerea clubului FC Bihor îndeamnă toţi suporterii echipei orădene să fie prezenţi la acest meci foarte important, o adevărată finală a seriei, şi să-şi încurajeze favoriţii cu sportivitate, pe tot parcursul disputei.

Biletele de intrare la meci se pun în vânzare la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” după cum urmează: miercuri şi joi, între orele 13:00-17:00, şi vineri, începând cu ora 11:00.

Pensionarii, femeile şi copii până la vârsta de 14 ani au intrare liberă.

Tocmai datorită acestui fapt vor fi scoase la vânzare 8.000 de bilete, având în vedere că stadionul are o capacitate disponibilă de 11.700 de locuri.

Şerban Morcan, preşedinte clubului FC Bihor avea să declare:

„Aşteptăm cât mai mulţi suporteri la meci, având în vedere importanţa jocului. Nu este suficientă doar prezenţa la meci, ci avem nevoie şi de susţinerea lor, pe tot parcursul disputei.

Sunt convins că publicul orădean va fi al 12-lea jucător, care va purta echipa spre liga I, aşa cum s-a întâmplat la Deva.”

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

2 Responses to “Între a fi şi a nu fi. Vineri, ora 14:00, Stadionul „Iuliu Bodola”, FC Bihor – Petrolul Ploieşti”

 1. unu spune:

  ai fost la deva?????presedinte pus pe motive politice…duie pdl

 2. FOTBALSTREAM spune:

  DOLCE SPORT HD HAS BEEN OILED BY WOLFS

  WATCH DOLCE SPORT HD
  VEZI IN HD MECIUL FC BIHOR – FC PETROLUL PLOIESTI

  HAI PETROLUL DIN PLOIESTI
  CE ECHIPA MARE ESTI!!!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult