Categorized | Social

De Ziua Copilului pesediștii orădeni au împărțit baloane

Organizaţia Municipală a PSD a făcut o surpriză frumoasă celor mai mici dintre orădeni cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. În frunte cu președintele organizației, Claudiu Pop, social democrații au luat la puricat parcurile din Oradea, au urat copiilor tradiționalul „La mulți Ani” și le-au  împărțit baloane și dulciuri.

La acţiune au fost prezenţi alături de preşedintele PSD Oradea, Claudiu Pop și preşedintele Organizaţiei Municipale şi Judeţene de Tineret a PSD – Liviu Sabău și Emilian Pavel, plus consilierii locali Ovidiu Mureşan şi Bogdan  Hosu.

Alături de ei au împărțit baloane și alți membrii de partid şi simpatizanţi.

„Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului organizaţia PSD le urează tuturor copiilor din municipiul Oradea şi din judeţul Bihor La Mulţi Ani! Să fie sănătoşi, bucuroşi şi fericiţi de ziua lor”

se precizează într-un comunicat semnat de Claudiu Timofte, purtătorul de cuvânt al PSD Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult