Categorized | Sport

Meciul carierei pentru toţi bihorenii. Sâmbătă, ora 11:00 la Turnu Severin, Gaz Metan CFR Craiova – FC Bihor

„Pentru acest gen de meciuri m-am apucat de fotbal” erau cuvintele unor campioni care rezistă la presiune şi care pot juca meciuri decisive cât mai des. De acest gen de meci au parte şi roş-albaştri sâmbătă, unde, pentru ei, nu există decât varianta victoriei. Orice alt rezultat i-ar ţine în tensiune până la noi ordine ale UEFA, care refuză licenţa pentru primul eşalon a două cluburi şi anume Politehnica Timişoara şi Gloria Bistriţa. Pentru cei mai mulţi componenţi ai formaţiei de pe Crişul Repede este meciul carierei lor la seniori pentru că până acum nu au mai avut parte de astfel de evenimente numai la juniori.

În cursul dimineţii de sâmbătă se vor desfăşura partidele din cadrul etapei a XXX-a, ultima a campionatului a Ligii a II-a. În seria secundă orădenii de la FC Bihor vor avea parte de un joc extrem de important la Turnu Severin unde vor întâlni gruparea Gaz Metan CFR Craiova.

Încă de la început trebuie să precizăm că victoria roş-albaştrilor ar aduce mult dorita promovare a formaţiei locale în primul eşalon valoric al ţării, după opt ani de absenţă. De asemenea, nu va mai trebui să aşteptăm nu ştiu ce decizii ale diferitelor foruri pentru a se ajunge în „Liga lui Mitică”.

Craiovenii sunt una dintre formaţiile seriei, lipsite de orice griji şi, în mod normal, ei nu au de apărat decât propria onoare şi, bineînţeles, vor lupta pentru prima de joc, probabil una consistentă. De partea cealaltă, fotbaliştii pregătiţi de Gheorghe Ghiţ nu au voie să facă niciun pas greşit pentru că el le-ar pune în pericol munca de un an de zile.

Trebuie precizat încă din start că mijlocaşul bihorean Ciprian Danci fi suspendat după ce etapa precedentă el a fost eliminat. Ceilalţi componenţi ai lotului sunt valizi pentru acest joc, considerat o adevărată finală.

Bihorenii, după antrenamentul de dimineaţă, susţinut la Salonta, s-au deplasat încă de joi la Timişoara unde, vineri, vor avea din nou o şedinţă tehnică şi de unde vor pleca spre Turnul Severin, locul care ar putea intra în „istoria clubului”.

Foarte important e faptul că întâlnirea de la Turnu Severin va fi oficiată de o brigadă de arbitri la centru condusă de reputatul arbitru internaţional Cristian Balaj ajutat la cele două linii de Szekely Zoltan şi Gero Gabor. De asemenea, observatorii jocului vor fi Dan Dragoş Crăciun şi Petre Mehedinţu.

Cu siguranţă că toată suflarea fotbalului din judeţul Bihor vor fi alături de băieţii noştri în tentativa acestora de a reveni în Liga I.

Imediat după finalul jocului doar accesând site-ul nostru www.oradeapress.ro veţi putea afla toate detaliile importante ale jocului.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult