Categorized | Social

Excursie și cadouri pentru copiii care suferă de cancer sau alte boli terminale

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Organizaţia Femeilor Liberale din Oradea alături de Fundaţia Hospice Emanuel a organizat o acţiune în beneficiul unor copii care suferă de cancer sau alte boli terminale şi care sunt asistaţi de această fundaţie.

Astfel pentru aceşti copii s-a organizat sâmbătă o excursie la Valea Drăganului, transportul fiind asigurat de către OFL Oradea. Totodată, membrele liberale au pregătit 50 de cadouri cu dulciuri şi jucării pentru aceşti copilaşi.

Florica Cherecheş, preşedintele OFL Oradea, alături de celelalte membre, i-au condus pe copii sâmbătă la autocar, le-au împărţit cadourile şi le-au urat sănătate şi drum bun.

Evenimentul face parte din acţiunile umanitare ale OFL Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult