Categorized | Sport

Pesic şi Lupusavei primele achiziţii. Ambii au semnat contracte valabile pentru un an cu CSM Oradea

Secţia de baschet a CS Municipal Oradea dovedeşte clar că doreşte să urmeze exemplul celor de la polo când vorbeşte de performanţă. Dar pentru a se ajunge la titlul naţional e nevoie de multă răbdare şi mulţi bani. Deocamdată baschetul masculin la nivelul echipelor de club din ţara noastră se află în vacanţă totală. În ciuda acestui fapt clubul bihorean a început deja campania de achiziţii pentru sezonul 2011-2012. Cu siguranţă ca va urma un campionat extrem de disputat sumele investite fiind mult mai mari decât până acum iar Oradea dovedeşte că are potenţial şi îşi doreşte mult mai mult.

În aceste zile Şerban Sere managerul secţiei de baschet a CSM Oradea a reuşit să dea o dublă lovitură pe piaţa transferurilor. Este vorba de achiziţionarea a doi jucători extrem de utili unul străin şi unul român.

Primul este sârbul Milos Pesic care are 26 de ani şi evoluează pe postul de extremă. Acesta a evoluat în sezonul trecu pentru U Mobitelco Cluj-Napoca şi BC Timişoara fiind considerat unul dintre cei mai compleţi aruncători de la distanţă din campionatul nostru.

Cel de-al doilea este Silviu Lupusavei cel care are 30 de ani, joacă pe  postul de extremă şi a fost om de bază anul trecut la Energia Rovinari. În cariera lui, baschetbalistul român a mai trecut pe la CS Otopeni, Elba  Timişoara, U Craiova si CS Râmnicu Vâlcea.

„În primul rând antrenorul şi-a dorit aceşti doi jucători. Erau monitorizaţi de mai mult timp. Sunt doi jucători de o reală valoare cu care eu cred ca vom face o figură frumoasă în viitoarea ediţie de campionat”

susţine Şerban Sere, încântat de cele două transferuri.

De asemenea, acesta a mai declarat că cei doi jucători şi-au dorit întradevăr să joace pentru Oradea pentru că Oradea e o echipa serioasă care-şi propune obiective îndrăzneţe pentru noul sezon şi cei doi jucători nu au ezitat foarte mult în a semna pentru echipa bihoreană.

Atât Milos Pesic cât şi Silviu Lupusavei au semnat contracte valabile pe un an cu CSM Oradea şi se vor  prezenta la sfârşitul lui iulie la reunirea lotului  pregătit de Cristian Achim.

Deocamdată din vechea gardă a echipei CSM Oradea care în sezonul trecut a terminat pe poziţia a şasea a campionatului, doar Maric a primit mai multe oferte dar încă nu a semnat cu nicio altă formaţie, prima opţiune fiind Oradea în dorinţa de a-şi prelungi actualul angajament.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult