Categorized | Eveniment

Paraziţii au încântat la Yellow Fest

Weekendul 17-18 iunie a fost unul cu multă distracţie pentru orădeni. Vineri, în parcarea de la ERA Shopping Park, a început Festivalul Yellow Fest, un eveniment organizat de cafeneleaua Yellow Submarine pentru a serba un an de existenţă. Cea mai tare trupă invitată a fost şi cea care a dat startul petrecerii, Paraziţii urcând pe scenă în jurul orei 10:00.

Festivalul Yellow Fest a fost unul animat şi plin de culoare. Organizatorii s-au gândit la toate, aducând pe scenă atât nume importante ale muzicii cât şi trupe mai puţin cunoscute dar care i-au încântat pe orădeni.

Show-ul a început vineri, la ora 10:00, când pe scenă a urcat trupa Paraziţii. Atmosfera a fost electrizantă, Cheloo, Ombladon şi FreaKaDaDisk făcându-i pe orădeni să danseze cu mâinile în aer.

Spectacolul a durat aproximativ o oră, timp în care hip hopperii i-au purtat pe iubitorii acestui gen prin toate albumele scoase în decursul timpului.

S-au cântat piese şi de pe „Nici o problemă” dar şi de pe ultimul album, cel al lui Cheloo, „Cel care urăşte”. După Paraziţii pe scenă au urcat Dj Optick, Emil Lasaria, Adrian Eftimie, Raoul şi, spre dimineaţă, Sllash and Doppe.

Concertele au continuat sâmbătă, când, la ora 10:00, a urcat pe scenă Guess Who, urmat de R.O.A, Şuie Paparude, Gojira, Limun, K-LU şi Gemini Bros.

Conform organizatorilor, tradus în cifre, Yellow Fest a însemnat 50.000 W muzica, 100.000 W lumini, spectacole explozive de laser şi flăcări, o zona Vip Lounge de 1.000 de mp şi o suprafaţă totală ocupată de 7.000 de mp.

Accesul la festival s-a făcut pe bază de bilet, iar participanţii au avut o zonă specială de food and drink în care şi-au putut reînnoi forţele pentru distracţie. Pentru o zi, preţul unui bilet s-a ridicat la 25 de lei, iar pentru întreg festivalul preţul a fost 40 de lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult