Categorized | Social

Orădenii au un nou mod de relaxare. A început montarea foișoarelor pe malul Crișului

Bucurie mare pentru orădenii care obișnuiesc să se relaxeze pe malul Crișului. Ieri, 22 mai, a început montarea foişoarelor în zona adiacentă blocurilor de pe malul drept al Crişului Repede, zona cuprinsă între Podul Decebal şi Podul Densusianu. Vor fi montate 13 foișoare în valoare de aproximativ 40.000 lei

Având în vedere că, timpul este mai mult decât favorabil ieşirilor în aer liber, foişoarele, vor constitui adevărate puncte de relaxare şi de socializare, pe lângă faptul că vor înfrumuseţa zona de agrement de pe malul Crişului.

Primul foişor, a fost amenajat în zona garajelor dinspre Podul Densusianu.

„Municipalitatea face un apel către cei care îşi vor petrece o parte din timpul liber în aceste foişoare, să respecte normele minime de curăţenie”

se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Oradea.

Cele 13 filigorii vor fi montate până la data de 10 iulie 2011, de către firma S.C. Metalurgica S.A. Oradea. Valoarea totală a acestora este de aproximativ  40.000 lei

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult