Categorized | Social

Controlor OTL atacat cu spray paralizant la Oradea

În cadrul unei ample acţiuni desfăşurată de echipa de control a OTL în zona Rogerius un călător care nu avea abonament asupra lui a ripostat folosindu-se de un spray paralizant. În urma incidentului, unul dintre controlori a necesitat îngrijiri medicale de urgenţă, cazul fiind preluat de poliţiştii orădeni.

Marţi, 28.06.2011, în jurul orei 13:30, un orădean a fost invitat să coboare din tramvaiul cu care călătorea, neavând asupra lui  tichet de călătorie valabil.

Tânărul a coborât în staţia Perla din Rogerius pentru a i se întocmi proces verbal de contravenţie. Recalcitrant, orădeanul în cauză a folosit, fără a fi provocat în niciun fel, un spray paralizant.

Membrii echipei de control aflaţi în preajma acestuia au fost afectaţi de emisiile gazului din spray, unul dintre ei necesitând îngrijiri medicale de urgenţă, fiindu-i puternic afectată zona feţei.

Organele de poliţie, la a căror ajutor s-a apelat, anchetează în aceste zile cazul.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Controlor OTL atacat cu spray paralizant la Oradea”

  1. The Fan spune:

    Daca scotea un pic de unguent (a se intelege mita) scapa si el, si controlorul 😀

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult