Categorized | Educatie

Concert aniversar Ad Hoc în Cafeneux!

Vineri, 1 iulie 2011, trupa Ad Hoc celebrează 2 ani de la prima apariție în public, și pentru că dorește sărbătorirea cum se cuvine a aniversării, îi invită pe orădeni să ia parte la un concert aniversar în incinta Cafeneux, de pe strada Nicolae Jiga, Nr. 25.

Așadar invitația este numaidecât următoarea, drepturile de autor aparținând negreșit trupei Ad Hoc:

Dragii noștri buni prieteni,

Vă chemăm la o serbare,

Că se fac 2 anișori

Cu Ad Hoc de când cântăm.


Să veniți cu toții am vrea

Când cântâm la cafenea

Vineri către înserat,

Chiar și-un tort am preparat!

Petrecerea și voia bună vor fi la ele acasă, oaspeții urmând a fi delectați cu muzică medievală și prajiturele, bune, bune ca de pe vremea cavalerilor medievali. Nu uitați totuși că intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate!

Ioana Mădălina Ștefănică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult