Categorized | Social

Diplome de excelență pentru cei mai buni, la Universitatea din Oradea

Cei mai buni studenți de la Universitatea din Oradea vor fi premiați luni, în cadrul unei ședințe festive, în Aula Magna. Șefii de promoție ai celor 18 facultăți vor fi recompensați pentru efortul depus cu premii și diplome de excelență.

Luni, 4 iulie, cu începere de la ora 13:00 în Aula Magna va avea loc premierea șefilor de promoție ai celor 18 facultăți din cadrul Universității din Oradea.

Evenimentul se află la a III-a ediție. Cei 91 de studenți vor primi premii, iar studenții care au absolvit cursurile cu media 10 vor primi premii și diplome de excelență.

Tot luni, studenții care s-au implicat în activitatea de promovare a imaginii și ofertei educaționale a Universității din Oradea, din cadrul acțiunii „Caravana UO” vor fi răsplătiți cu certificate de voluntariat.

Lista șefilor de promoție o puteți descărca AICI iar cea a studenților care au terminat cu media zece o puteți descărca de AICI.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4426 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult