Categorized | Sport

Victorioşi în primul amical. DVSC Debrecen – FC Bihor 1-2

Încă nu a început sezonul amicalelor pentru majoritatea formaţiilor care activează în liga a II-a şi cei de la FC Bihor au reuşit să înceapă cu dreptul primele jocuri. Roş-albaştri s-au impus în primul joc de verificare din această vară la limită, dar în cele din urmă o victorie rămâne o victorie. Echipa orădeană a câştigat sâmbătă la Debrecen, cu scorul de 2-1(0-0), în faţa formaţiei locale DVSC.

Golurile orădenilor au fost marcate în minutele 70 şi 80 de Florin Pop unu dintre puţinele produse 100 % ale formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede. Trebuie precizat faptul că în prealabil gazdele au deschis scorul în minutul 48.

După o primă repriză echilibrată, care s-a încheiat cu scor alb, 0-0, în partea a doua bihorenii au controlat mai mult mijlocul terenului.

Egalarea a survenit în minutul 70, când Birtalan a şutat în portarul echipei DVSC, mingea a ajuns la Florin Pop, care din interiorul careului a îndeplinit o simplă formalitate, înscriind în poarta goală.

Golul victoriei echipei orădene avea să survină 10 minute mai târziu, în minutul 80, când, în urma unei combinaţii purtate de Chiş şi Oltean, mingea a ajuns la acelaşi atacant bihorean, Florin Pop, care-şi trece din nou numele pe lista marcatorilor.

În această primă confruntare a verii, antrenorul a folosit două echipe diferite în cele două reprize. În primul mitan a adoptat o formulă 4-4-2, cu: Pogacsics – Moraru, Petrache, Deaconescu, Diarra – Coroian, Danci, Selagea, Dic – Cr. Cigan, Bîrză.

În partea a doua s-a trecut la un sistem 4-3-3, care a dat roade, având în vedere că în această formulă au fost marcate golurile. Formula secundă: Fildan – Oltean, Muscă, Iuhas, Lupu – Chiş, Popa, Sorian – Florin Pop, Sulea, Birtalan.

Au lipsit din echipa orădeană la această partidă Mărkuş şi Florean, aflaţi la lotul naţional U19, care se pregăteşte pentru turneul final al Campionatului European, programat în această vară în România.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult