Categorized | Social

Dan Fâşie masterand la Universitatea din Oradea

Judoka orădean Dan Fâşie, proaspăt medaliat cu argint la Cupa Mondială de la Sao Paolo are mari emoţii. De departe unul dintre cei mai valoroşi sportivi ai categoriei 66 kilograme din ţara noastră, cu şanse reale de a reprezenta România la jocurile Olimpice de la Londra 2012, Fâşie, legitimat la CS Municipal – Liberty Oradea, a susţinut lucrarea de disertaţie în cadrul programului de studii educaţie fizică şi antrenament sportiv.

Absolvent al Universităţii din Oradea, facultatea de Educaţie Fizică şi Sport promoţia 2010, Dan Fâşie s-a înscris ca masterand având o lucrarea de disertaţie cu numele „Studiu privind structura şi eficienţa acţiunilor tactice a celor mai valoroşi judoka la nivel mondial în categoria – 66 de kilograme”.

Pregătit de antrenorul Emil Morar la club, sportivul orădean s-a bucurat de o atenţie specială din partea Comisiei de evaluare din partea căreia a primit nota 10.

Din cadrul acestei comisii, au făcut parte profesor universitar doctor Octavian Bâc, decan al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, profesor universitar doctor Iacob Hanţiu, prorector al Universităţii din Oradea, conferenţiar universitar doctor Gheorghe Dumitrescu, conferenţiar universitar doctor Petru Mărcuţ şi lector universitar doctor Paul Szabo.

Conducătorul ştiinţific al lucrării lui Dan Fâşie a fost lectorul universitar doctor Ian Trifa.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult