Categorized | Sport

Fotbal de calitate la Săcueni. Turneu cu FC Bihor şi DVSC Debrecen

În perioada 9-10 iulie, oraşul Săcueni va îmbrăca straie de sărbătoare în numele sportului. Asta pentru că vor avea loc ample manifestări sportive cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea primei echipe de fotbal din localitate, AS Stăruinţa. Iubitorii de fotbal de pe Valea Ierului vor avea parte de două zile atractive din punct de vedere fotbalistic, organizate de Primăria oraşului Săcueni şi Clubul Sportiv Stăruinţa.

Programul va debuta sâmbătă 9 iulie, de la orele 10:30, cu festivitatea de deschidere, care va avea loc pe stadionul „Stăruinţa” din localitate.

Cu această ocazie va avea loc şi depunerea pietrei de temelie a noului stadion din Săcueni, care va fi amplasat în apropierea actualei baze sportive.

Gazda acestui eveniment va fi Béres Csaba, primarul oraşului Săcueni cel care a fost alături de fotbalul local şi care doreşte să creeze o imagine cât mai pozitivă în zonă.

„Ne-am propus să oferim programe sportive de ţinută iubitorilor fotbalului din Săcueni, dar şi de pe Valea Ierului. De asemenea, vrem să cinstim aşa cum se cuvine cei 90 de ani de existenţă a sportului rege pe aceste meleaguri”

a precizat Florin Bogdan, preşedintele CS Stăruinţa Săcueni.

De la ora 11:00, va începe un turneu internaţional de fotbal la care vor participa echipele FC Bihor Oradea, Luceafărul Oradea (liga II), Debrecen DVSC (campioana Ungariei) şi Stăruinţa Săcueni (liga IV).

Un joc se va desfăşura pe durata de două reprize a câte 30 de minute fiecare.

Primul meci va opune echipele FC Bihor şi Debrecen, iar de la ora 12:00, se vor duela Luceafărul şi Stăruinţa. Învinsele vor disputa finala mică, programată de la ora 17:00, iar disputa pentru locul I va avea loc de la ora 18:00 şi va opune echipele câştigătoare.

La 19:15 este programată festivitatea de premiere.

Programul de duminică va debuta la ora 11:00 cu un turneu old-boys la care vor participa echipele Stăruinţa Săcueni, Unirea Valea lui Mihai, FC Bihor Oradea şi Letavertes (Ungaria).

De la ora 15:00, va avea loc un meci de juniori cu participarea celor mai mici fotbalişti din Săcueni.

De asemenea începând cu ora 17:00, respectiv 18:00, sunt programate finalele turneul de old boys, iar de la ora 19:15 festivitatea de premiere la care sunt aşteptaţi toţi participanţii.

Totodată, în aceeaşi perioadă, vor avea loc manifestări culturale şi artistice, acest moment fiind considerat de localnici festiv şi tratat ca atere.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult