Categorized | Social

De luni încep înscrierile la Universitatea din Oradea

Luni, 11 iulie, încep înscrierile pentru admitere, sesiunea iulie, la Universitatea din Oradea pentru ciclul de licenţă. Candidaţii îşi pot depune dosarele în perioada 11 – 23 iulie la secretariatele facultăţilor şi departamentelor din cadrul Universităţii din Oradea, de luni până vineri între orele 9:00 – 16:00, iar sâmbătă şi duminică între 9:00 şi 12:00. Taxa de înscriere este de 150 de lei, taxa pentru contestaţii 150 lei şi cea de înmatriculare 80 lei.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face la următoarele sedii: Campusul universitar (pentru facultăţile care au sediul în campus şi pentru Facultatea de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării), Facultatea de Protecţia Mediului (pentru facultăţile Protecţia Mediului şi Ştiinţe Juridice), Facultatea de Medicină şi Farmacie (pentru Facultatea de Medicină şi Farmacie), Facultatea de Arhitectură şi Construcţii (pentru facultăţile Arhitectură şi Construcţii şi Textile Pielărie) şi la toate agenţiile Băncii Transilvania din România.

Taxele de înscriere se pot achita la Casieria centrală la UO, Campus I, la sediile facultăţilor: Protecţia Mediului, Facultatea de Medicină şi Farmacie, Arhitectură şi Construcţii precum şi la toate agenţiile Băncii Transilvania din România.

Programul de lucru la casierii: de luni până vineri de la 9:00 – 16:00, sâmbătă şi duminică de la 9:00 – 12:00.

În acest an Universitatea din Oradea scoate la concurs pentru Admiterea 2011, sesiunea iulie, studii de licenţă, 5.324 de locuri din care 3.679 cu taxă şi 1.645 bugetate.

La majoritatea facultăţilor admiterea constă în concurs de dosare, însă există şi facultăţi care organizează probe de concurs în perioada 25 – 28 iulie 2011 urmând să afişeze rezultatele între 25 şi 30 iulie.

Candidaţii interesaţi pot găsi mai multe detalii despre concursul de admitere în Ghidul Admiterii postat pe www.uoradea.ro, butonul Admitere 2011.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult