Categorized | Cultură

Expoziție de caricaturi. Anticriză – cu cei mai buni caricaturiști din Oradea

Asociaţia Euro Foto Art în parteneriat de Clubul Fotografic Nufărul din Oradea a pregătit pentru publicul vizitator orădean, o nouă expoziţie. De această dată pe simezele Galeriei Euro Foto Art din Oradea au fost instalate lucrările a  trei cunoscuţi caricturişti din Oradea, Viorel Chiricuţă, Ovidiu Pascu și Mihes Flavius, care vor prezenta publicului vizitator 101 de lucrări.

În cadrul expoziţiei de grup intitulată „Anticriză” caricaturistul  Viorel Chiricuţă se va prezenta cu 33 de lucrări, Ovidiu Pascu 33 de caricaturi şi Mihes Flavius 37 de creaţii, inspirate din actualităţile cotidiene.

Vernisajul expoziţiei va avea loc luni, 18 iulie 2011, ora 11:00, în Galeria Euro Foto Art, la care organizatorii şi autorii expoziţiei invită pe toţi iubitori umorului.

Expoziţia caricaturiştilor va rămâne la dispoziţia publicului până la data de 11 august 2011, în zilele de lucru între orele 8:00 – 17:00.

Intrarea publicului este gratuită.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult