Categorized | Sport

Deşi au promovat, roş-albaştri vor juca în Liga a II-a. Voloşeniuc promite să scoată la iveală vinovatul

Luni, 18.07.11, în cadrul unei conferinţe de presă, Dumitru Voloşenic a promis că va face publică lista cu datoriile acumulate de fiecare preşedinte care a trecut pe la FC Bihor pentru ca orădenii să afle cine este adevăratul vinovat. Până atunci însă, FC Bihor a primit verdictul de la TAS. Din păcate acesta este negativ, astfel că bihorenii sunt nevoiţi să evolueze şi anul viitor în Liga a II-a.

Şerban Morcan, preşedintele clubului orădean, s-a arătat nemulţumit de decizia dată de TAS.

„Am făcut tot ce a fost posibil ca sa ne fie anulată decizia Comisiei de Apel, de neacordare a licentei de liga I. Din păcate cei de la TAS nu ne-au dat dreptate.

Aceasta este situaţia. Trebuie să o luăm acum de la capăt, iar în continuare ne vom pregăti de liga a II-a.”

Prezenet în calitate de invitat la o conferinţă de presă cu o altă temă, Dumitru Voloşenic, membru în Biroul Executiv al FC Bihor avea să declare:

„Orice este posibil la acest nivel. Sincer ne-am pregătit foarte bine pentru procesul de la Lausanne dar din păcate nu ni s-a dat dreptate. Consider că jucătorii, după efortul depus ar fi meritat să joace în primul eşalon.

Nu e un secret pentru nimeni, am cerut la club un bilanţ contabil din ultimii opt ani să vedem unde s-au dus banii de la Consiliul Judeţean Bihor sau Consiliul Local Oradea.

Nu este posibil să se cheltuiască cel puţin câte 1 milion de euro şi echipa să fi fost la retrogradare. Cu siguranţă că acest bilanţ va fi făcut public şi atunci se va vedea în perioada cărui preşedinte Sătmăreanu, Iancu, Toth, Alexandrescu sau Lucian s-au acumulat datoriile.

Cineva trebuie să fie vinovat pentru situaţia actuală a echipei. Şi acest nume va fi făcut puiblic”.

Normal ar fi fost ca până acum să se autosesizeze din oficiu DNA Bihor pentru ca persoanele care au acumulat datorii să fie trase la răspundere. Până nu de mult majoritate se împingeau să ajungă în fruntea clubului FC Bihor pentru că nu era ceva rău, adică un salariu de minimum 2.000 euro plus o serie de bani la negru, făcuţi de firme de consultaţă sau mai ştiu eu prin ce metode.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Deşi au promovat, roş-albaştri vor juca în Liga a II-a. Voloşeniuc promite să scoată la iveală vinovatul”

  1. jan spune:

    se tot publica numele vinovatilor, ….. in …. pe toti!!!!!!!!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult