Categorized | Social

Ministrul Sănătăţii a mai inaugurat două secţii medicale la Spitalul Judeţean din Oradea

Sfârşit de săptămână bun pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea. În prezenţa ministrului Sănătăţii Cseke Attila, vineri, 22 iulie 2011, au fost inaugurate secţiile de Chirurgie plastică şi Gastroenterologie ale Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, cu ocazia finalizării lucrărilor de reabilitare şi recompartimentare începute în cursul anului curent.

La eveniment au participat managerul Gavril Grebenişan, directorului medical Adrian Duşe, viceprimarul Rozália Biró, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Bihor, Marius Pîrcioagă şi fostul manager al unităţii medicale Carmen Pantiş.

„Primăria municipiului Oradea mulţumeşte pe această cale Consiliului Judeţean Bihor, care a contribuit cu 10 milioane lei la reabilitarea etajului VII al spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea”

se precizează într-un comunicat remis de Primăria Oradea

După ce a tăiat panglica, Cseke Attila a verificat stadiul lucrărilor de la Ambulatorul integrat al Maternităţii, lucrare executată cu finanţarea Ministerului Sănătăţii.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult