Categorized | Social

Universitatea din Oradea a prelungit perioada de înscriere pentru patru facultăţi

Sâmbătă, 23 iulie 2011, se încheie la Universitatea din Oradea perioada de înscrieri pentru concursul de Admitere 2011, sesiunea iulie, ciclul de studii de licenţă. Universitatea a decis însă să prelungească sesiunea de admitere pentru cinci dintre facultăţi.

Facultăţile care au înaintat Comisiei Centrale de Admitere solicitări pentru prelungirea perioadei de înscrieri sunt: Inginerie Electrica şi Tehnologia Informaţiei – până în 27 iulie, ora 14:00, Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale – până în 27 iulie, ora 16:00, Protecţia Mediului – până în 27 iulie, ora 16:00, Ştiinţe – până în 27 iulie, ora 16:00 şi Ştiinţe Politice şi Stiinţele Comunicării – până în 25 iulie, ora 16:00.

„Pentru facultăţile care au solicitat prelungirea perioadei de înscrieri menţionăm faptul că duminică, 24.07.2011 nu este program de lucru la casieria universităţii.

În cazul facultăţilor care nu au solicitat prelungirea perioadei de înscrieri, rezultatele concursului de Admitere 2011, sesiunea iulie, ciclul de studii de licenţă, vor fi afişate la avizierele facultăţilor precum şi pe pagina www.uoradea.ro, butonul Admitere 2011 – secţiunea – Rezultate Iulie 2011 –  Licenţă, începând de duminică dupa-amiaza, 24 iulie 2011″

se precizează într-un comunicat remis de conducerea Universităţii.

În perioada 25 – 28 iulie 2011, la Universitatea din Oradea se va desfăşura sustinerea probelor de concurs la facultăţile care organizează astfel de probe.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult