Categorized | Sport

Turneul naţional de beach-volley adjudecat de gazde. CJ Bihor, sponsorul principal al întrecerii, a salvat onoarea judeţului

Timp de patru zile, mai precis de joi şi până duminică, terenul de beach-volley din incita Ştrandului Municipal din Oradea a găzduit ediţia a XV-a a Turneului Naţional rezervat băieţilor. Concursul a fost organizat cu ajutorul CJ Bihor, CS Beach-Volley Transilvania şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Bihor. La fel ca în fiecare an, orădenii şi-au luat partea leului şi în cele din urmă au fost triumfători, într-o formulă extrem de experimentată.

Ziua de joi a fost una rezervată calificărilor acolo unde pe lângă cele patru formaţii locale prezente direct pe tabloul principal au mai acces încă două. Celelalte formaţii au fost din Zalău, Arad, Cluj-Napoca, Bucureşti sau Constanţa.

Din nou s-a jucat după sistemul cu dublă eliminare, o echipă părăsind competiţia după două înfrângeri consecutive. În finala mare a concursului, perechea locală Emil Lung – Cătălin Lele a reuşit să se impună meritat, scor 2-0, în dauna unor adversari din Cluj-Napoca.

În finala mică a întrecerii perechea orădeană Marius Mascovici – Petru Moise, jucând însă pentru CSM Arad, a învinsă fără probleme o echipă clujeano-zălăuană.

Trebuie precizat faptul că cei doi câştigători, Lung şi Lele au format cea mai vârstnică echipă participantă în acest an la turneul orădean, ceea ce arată că experienţa poate fi decisivă.

Imediat după finalul turneului a avut loc festivitatea de premiere la care a fost prezent şi Dumitru Voloşeniuc, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, un împătimit al sportului şi care este adeptul răsplatei performanţei sportive.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult