Categorized | Social

ERA Shopping Park a încheiat parteneriate cu patru noi branduri din Oradea

ERA Shopping Park continuă colaborarea cu retailerii locali și anunță încheierea de noi parteneriate pe termen lung cu patru branduri dezvoltate de antreprenori din Oradea. Acestea urmează celor opt magazine orădene deschise chiar la începutul acestei veri și unui total de 14 noi chiriași în acest an. Magazinul Gentil a fost inaugurat săptămâna trecută, în timp ce Totem, Fashion Store si Restaurantul cu specific unguresc se vor deschide până la sfarsitul lunii august.

ERA Shopping Park anunță încheierea de noi parteneriate pe termen lung cu 4 branduri din Oradea.

„Le urăm bun venit celor patru care se alatura unui numar de 13 retaileri locali care au ales ERA Shopping Park in 2011. Procesul de închiriere al spațiilor din ERA Shopping Park avansează semnificativ și suntem în discuții cu o serie de antreprenori locali și chiriași internaționali.

Ne apropiem astfel tot mai mult de îndeplinirea promisiunii făcute orădenilor de a deveni cea mai mare destinație de cumpărături și distracție din regiune”

a declarat Graham Kilbane, CEO Omilos Group.

Inițiativa orădeană va fi reprezentată din această vară la ERA Shopping Park prin 4 noi concepte originale:

Magazinul Gentil este un brand local cu o tradiție de peste 15 ani pe piața de marochinărie și încălțăminte din zona de vest a țării. Toate produsele sunt create și lucrate în fabrica proprie din Oradea și sunt comercializate în 7 magazine în Oradea, Sibiu, Vaslui, Timișoara, Cluj și Satu-Mare. Orădencele pot găsi în colecțiile Gentil materiale de cea mai bună calitate, provenite de la furnizori europeni de renume și designuri inspirate de pe podiumurile internaționale.

Prezent de 14 ani în Oradea, magazinul Totem și-a creat un puternic renume local în comercializarea de produse de papetărie, birotică și IT. Viziunea antreprenorului orădean a transformat Totem în liderul de piață zonal și în furnizorul de încredere a peste 600 de afaceri locale.

După ce mai mult de un deceniu magazinul Totem a fost situat în centrul orașului, venirea la ERA Shopping Park reprezintă intrarea sa in retailul modern care ii asigura volum si trafic ridicat.

Fashion Store este inițiativa unui orădean ambițios care se implică permanent în dezvoltarea de noi idei comerciale pe piața locală. Magazinul ce se va deschide în luna august le va oferi orădenilor haine italienești, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Deși calitatea produselor va mulțumi chiar și cei mai exigenți cumpărători, Fashion Store promite prețuri accesibile, coborând astfel moda italienească de calitate pe străzile din Oradea.

Restaurantul cu specific unguresc este dezvoltat de un orădean pasionat de bucataria tradițională maghiară, care a hotărât să le facă orădenilor cunoștiință cu adevăratele rețete și arome de peste graniță. Restaurantul va fi amenajat în stil specific unguresc și îi va aștepta pe orădeni în fiecare zi cu noi preparate și propuneri de meniuri gustoase.

Odată cu deschiderea celor 4 noi magazine, Galeria Comercială ancorată de Carrefour, Bricostore și Altex Megastore primește o parte din aromele locale și le oferă orădenilor soluții noi și eficiente de cumpărături și petrecere a timpului liber.

ERA Shopping Park este cel mai mare proiect comercial dezvoltat în Oradea, la finalizarea sa urmând să beneficieze de o suprafață construită de aproximativ 78.000 mp, cu o suprafață închiriabilă de 62.500 mp. Cu peste 70 de magazine în ofertă, Mall-ul este programat pentru deschidere în toamna 2011. Parcarea exterioară oferă peste 2.000 de locuri.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult