Categorized | Oradea

Tombola lui Ioan Mang a ajuns la final

Joi, 28 iulie 2011 a avut loc extragerea numelor câştigătoare în cadrul campaniei de informare iniţiată de senatorul Ioan Mang, preşedintele PSD Bihor. Extragerea a fost efectuată de Mihai Ghergheleş (7 ani), asistat de către senatorul Ioan Mang, preşedintele PSD Bihor şi de Claudiu Pop, preşedintele PSD Bihor.

Au fost expediate taloane din 52 de unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului Bihor. Cele mai multe au sosit din municipiul Oradea, aproximativ 1600, Săcuieni – 500 şi Marghita – aproximativ 300.

„În total, am primit 3.782 de taloane ceea ce pentru noi înseamnă un rezultat foarte bun. Practic, avem peste 4% din numărul taloanelor care au fost trimise în judeţ. În mod normal, la un astfel de sondaj se depăşeşte foarte rar procentul de 2%, mai ales că oamenii au avut de cumpărat timbre şi de expediat taloanele.

În primul rând le mulţumesc tuturor celor care ne-au trimis răspunsuri şi care şi-au consumat din timpul lor pentru a ne scrie. Doresc să le mulţumesc şi celor care m-au ajutat să organizez această campanie. Nu a fost uşor, a fost un efort pentru care trebuie să le mulţumesc tuturor colegilor mei din PSD”

a declarat Ioan Mang.

În ceea ce priveşte problemele semnalate de bihoreni, la prima întrebare – cea legată de problemele familiei – răspunsurile au vizat cu precădere problemele financiare, lipsa locurilor de muncă, problemele medicale şi nivelul mic al pensiilor.

La a doua întrebare – problema cea mai importantă a localităţii – bihorenii au menţionat lipsa infrastructurii: apă, canalizare şi drumuri, în timp ce la a treia întrebare – priorităţile viitorului preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor – marea majoritate a răspunsurilor a vizat drumurile judeţene şi comunale. În cursul lunii septembrie, senatorul Ioan Mang va organiza o conferinţă de presă în care va realiza o analiză detaliată a răspunsurilor venite de la cetăţenii judeţului Bihor.

Datorită numărului mare de taloane primite, organizatorii campaniei au decis mărirea numărului de premii de la 53 la 103.

Premiul I, un sistem Home Cinema a fost câştigat de Nagy Sandor din Săcuieni, premiul al II-lea, un aspirator, de Paul Marilena din Inand, iar premiul al III-lea – un cuptor cu microunde cu gril – va ajunge la Nagy Arcadie din Parhida.

Celelalte 100 de premii constau în produse electro-casnice: uscător de păr (35 bucăţi), storcător fructe (26 bucăţi), fier de călcat (25 bucăţi), fierbător (14 bucăţi). Lista completă a câştigătorilor este disponibilă pe blogul senatorului Ioan Mang (http://blog.ioan-mang.ro).

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult