Categorized | Sport

Tricolorul Alparea se pregăteşte asiduu pentru noul sezon

Tricolorul Alparea îşi continuă pregătirile pentru sezonul viitor al ligii a IV-a. Echipa antrenată de Sorin Cigan se află în pregătire la Băile Felix, fiind cantonată la Hotelul President. Conducerea echipei încearcă să îl convingă pe Şerban Pop, fiul primarului din Oşorhei, jucător în Spania, la una dintre echipele satelit ale clubului Villarreal, FC Borriol, să joace în sezonul viitor la Tricolorul.

Jucătorii echipei din comuna Oşorhei efectuează practic un semi-cantonament la Băile Felix.Antrenamentul de dimineaţă este urmat de şedinţele de refacere de la Hotel President, masa de prânz, orele de odihnă iar şedinţa de după-amiază are loc la baza proprie,  de la Alparea.

„Important este că suntem împreună în această perioadă care trebuie parcursă de toată lumea pentru o eficienţă cât mai bună în turul campionatului.

Avem zilnic două antrenamente, primul axat pe latura fizică, al doilea pe cea tehnico tactică”

a precizat Sorin Cigan. Tricolorul şi-a manifestat intenţia de a se bate la un loc între primele trei echipe ale Ligii a IV-a.

„Beneficiem de condiţii peste nivelul ligii în care evoluăm şi cred că sunt premise pentru a forţa din nou promovarea”

a spus Ioan Pop, primarul comunei Oşorhei. Tricolorul a mai reuşit promovarea în vara anului 2006, când din echipă, făceau parte, printre alţii: Cristian Bud (actualmente la CFR Cluj), Cătălin Chiş (FC Bihor), Bogdan Iambor (ex- CF Liberty) sau Raul Şomodi (Pizzighettone, Italia, Serie C).

Primarul încearcă să obţină sprijinul fiului!

Fost câştigător al titlului naţional de juniori A cu FC Bihor, în 2009, Şerban Pop joacă în Spania, la una dintre echipele satelit ale celebrului club Villarreal, FC Borriol.

Şerban este chiar fiul primarului din Oşorhei şi pentru că echipa din Alparea are gânduri mari pentru acest sezon, Ioan Pop încearcă să-şi convingă fiul să semneze, măcar pe un an, cu Tricolorul. Bulz, jucător venit în această vară la Tricolorul de la o echipă din Liga a IV-a spaniolă, a declarat:

„Şerban o duce bine la echipa sa, ştiu că vor să tragă la promovare fiind o echipă tânără şi bine cotată la acest nivel de presa spaniolă. Nu ştiu dacă va accepta să revină în România.

O să conteze mult doar partea sentimentală, pentru că este rugat de tatăl său să revină acasă”

FC Borriol (echipa unui orăşel situat la 18 km de Vilarreal) a încheiat sezonul trecut pe locul 4, la numai două puncte de ultimul loc care asigură promovarea. În Spania sunt 18 serii de ligă a III-a, cu câte 20 de echipe fiecare.

Unii da, alţii ba

Fundaşul Marius Bruchental, fiul cunoscutului fost fundaş al lui FC Bihor, Gabi Bruchental, a obţinut acordul de transfer de la Tricolorul la Stăruinţa Săcuieni.

Fostul jucător al celor de la FC Bihor şi Bihorul Beiuş, Adrian Balea, a participat la debutul pregătirilor cu Tricolorul dar nu a ajuns la un acord cu echipa din Alparea. La capitolul achiziţii pot fi trecuţi Bulz, fost jucător în Spania şi Briciu, de la Poiama Budureasa.

„O să vedem care este părerea antrenorului Sorin Cigan. În funcţie de cele constatate de tehnician şi de colegii mei din conducere, o să mai achiziţionăm jucători pentru sezonul 2011-2012″

a precizat noul preşedinte al celor de la Tricolorul, Mihnea Dumitreanu.

Lotul echipei Tricolorul, aflat în pregătiri:

Portari: Florin Balaj, Cornel Puşcău, Daniel Danciu

Fundaşi: Claudiu Bot, Bogdan Iova, Adrian Gherle, Călin Suciu, Adrian Marinău, Adrian Bodea;

Mijlocaşi: Gabi Rada, Raul Ştefan, Daniel Briciu, Sergiu Bodea, Alin Lascu, Florin Iancu, Cristian Fitero, Bulz.

Atacanţi: Răzvan Ardelean, Cristian Tătar, Traian Galiş.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult