Categorized | Sport

Victorie şi nimic mai mult. Colognese Calcio – FC Bihor 0-2

În cadrul penultimului joc pe care formaţia FC Bihor la susţinut în cantoamentul din Italia, sâmbătă seara, aceştia au reuşit să se impună cu scorul de 2-0 (0-0). Adversara formaţiei orădene a fost Colognese Calcio, echipă care activează în Serie D.

Golurile au fost înscrise de Florean, în minutul 50, şi Birtalan, în minutul 80.De la început, antrenorul Gheorghe Ghiţ a trimis în teren echipa: Fildan – Moraru, Petrache, Hering, Lupu – M. Popa, Coroian, Sorian – Florean, Mărkuş şi Fl. Pop.

În repriza a doua au mai fost introduşi portarul Pogacsics şi jucătorii de câmp Oltean, Matei, Deaconescu, Diarra, Chiş, Danci, Sfârlea, Birtalan şi Sulea.

Pe lângă golurile marcate, orădenii şi-au creat şi alte ocazii de a înscrie, ratate însă. FC Bihor a dominat jocul de la început până la sfârşit.

Echipa Colognese Calcio, care activează în Serie D, a început un proiect nou, cu jucători noi şi îl are ca antrenor pe Sergio Porrini, fost jucător al celebrei Juventus Torino.

Următoarea partidă pentru FC Bihor în Italia, ultima, de altfel, va avea loc miercuri, 10 august, cu începere de la ora 18:00, în compania formaţiei de Serie A Bologna.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4427 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult