Categorized | Sport

Microbiştii pot achiziţiona abonamente pentru meciurile echipei FC Bihor

Începand de marţi, 16 august, orădenii îşi cumpăra abonamente pentru meciurile echipei FC Bihor. Au fost scoase la vânzare 492 de abonamente pentru jocurile oficiale de pe teren propriu din următorul sezon. Preţul unui abonament, pe toate cele 15 jocuri de pe teren propriu (tur-retur), este de 100 de lei iar preţul unui bilet este de 10 lei pe meci.

Clubul FC Bihor a scos începand de marţi, 16 august, la vanzare un numar de 492 de abonamente pentru jocurile oficiale de pe teren propriu din urmatorul sezon.

Pretul unui abonament, care cuprinde toate cele 15 jocuri de pe teren propriu ale echipei noastre (tur retur), este de 100 de lei. Toate abonamentele sunt la Tribuna 0 (locul cel mai bun pentru a viziona jocul). Abonamentele se pot achizitiona de la sediul clubului FC Bihor, de pe str Iosif Vulcan.

Pretul unui bilet la jocurile echipei FC Bihor de pe teren propriu in noul sezon oficial, ramane la 10 lei (indiferent de locul din tribuna). Copii sub 14 ani, femeile si pensionarii au in continuare intrarea libera pe stadion.

In aceasta vara, FC Bihor a efectuat doua transferuri. Astfel, au fost achizitionati S. Sfarlea si Diarra. La capitolul plecari figureaza tot doi jucatori, Cr. Cigan si C. Iuhas.

Primul meci din noul sezon, cel cu Poli Timisoara, din deplasare, va avea loc vineri, 19 august, de la ora 20:30 si va fi transmis de postul tv Digi Sport. Plecarea echipei la Timisoara se va face in cursul zilei de joi.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult