Categorized | Sport

FC Bihor debutează vineri împotriva lui Poli Timişoara

FC Bihor va susţine vineri, de la ora 20:00, la Timişoara, pe stadionul „Dan Păltinişanu” jocul din prima etapă a noii ediţii de campionat. Partida cu Poli va debuta de la ora 20:00, va fi condusă de arbitrul Mihai Prodan din Cluj şi va fi televizată de canalul Digi Sport.

Plecarea echipei FC Bihor spre Timişoara a avut loc joi, ora 12:30, de la stadionul Municipal. Joi, de la ora 18:00 echipa a susţinut un antrenament de verificare la Timişoara.

„E primul joc din campionat. Vreau să-l începem cu un rezultat pozitiv la Timişoara, chiar dacă întâlnim o echipă care are mulţi jucători de prima ligă.

Am încredere în echipa noastră şi sper ca în urma unui joc bun să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Timişoara”

a declarat antrenorul lui FC Bihor, Gheorghe Ghiţ.

FC Bihor nu are probleme de efectiv înaintea jocului.

Gazdele sunt una dintre echipele retrogradate în sezonul trec din Liga I datorită faptului că nu şi-au îndeplinit criteriul de licenţiere ceea ce face ca organizatorii să se numere printer favoriţii la promovare.

De partea cealaltă bihorenii se află într-un process de reoganizare ceea ce face ca datoriile existente să fie plătite în decursul a 36 de luni. Bugetul pentru sezonul care stă să înceapă va fi de 2milioane de lei, asigurat de consiliul Local Oradea şi Consiliul Judeţean Bihor dintre care o sumă va fi folosită pentru achitarea datoriilor lunare.

Trebuie consemnat faptul că FC Bihor a semnat un contract de sponsorizare cu Digi tv prin care respective televiziune transmite toate meciurile de pe propriul teren din sezonul 2011-2012 contra une sume aproximative de 20.000 euro.

Revenind la meciul de vineri seara de la ora 20:00 orădenii au o misiune extrem de dificilă în dauna unui adversar valoros care evoluează pe propriul teren şi care îţi propune o revenire cât mai reped eîn Liga I. P

entru acest sezon FC Bihor a pierdut doi jucători cristian Cigan şi Cosmin Iuhasz achiziţionând tot doi Diarra şi Sebi Sfârlea. Gheorghe Ghiţ antrenorul formaţiei din municipiul de pe Crişul Repede era de părere că orice joc trebuie tratat cu multă atenţie şi că pentru acest sezon FC Bihor se va bucura de o atenţie sporită din partea tuturor adversarilor ceea ce face ca dorinţa de afirmare să fie mult mai mare în dauna unei candidate la promovare.

Lotul lui FC Bihor pentru sezonul 2011-2012:

Portari:

Călin Fildan (anul naşterii: 1988), Pogacsics Krisztian (1985), Teodor Stroescu (1992).

Fundaşi:

Şerban Moraru (1986), Iulian Petrache (1987), Sergiu Oltean (1987), Dumitru Muscă (1979), Mihai Deaconescu (1987), Răzvan Lupu (1991), Abdoulaye Diarra (1986).

Mijlocaşi:

Cătălin Chiş (1988), Iulian Petrache (1987), Cristian Danci (1988), Mădălin Popa (1992), Andrei Coroian (1991), Paul Achim (1992), Alexandru Sorian (1991), Ciprian Selagea (1990), Sebastian Sfîrlea (1981).

Atacanţi:

Adrian Mărkuş (1992), Andrei Florean (1992), Dacian Bîrză (1985), Florin Pop (1990), Andrei Sulea (1991), Birtalan Botond (1989)

Antrenor: Gheorghe Ghiţ

Preparator fizic: Marius Marinău

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult