Categorized | Sport

Luceafărul Băile Felix porneşte cu prima şansă în disputa cu Mureşul Deva

Sâmbătă se vor desfăşura partidele din cadrul rundei inaugurale a Ligii a II-a. În cadrul seriei a II-a nou promovata Luceafărul Băile Felix are aparent o misiune uşoară la debutul întrecerii. Pe cocheta bază de la Sânmartin bihorenii vor pimi replica celor de la Mureşul Deva. Gazdele nu concep să nu debuteze cu dreptul şi să câştige cele trei puncte extrem de importante.

Călin Moldovan, antrenorul formaţiei din Băile Felix aprecia că obiectivul fixat, locurile 1-8, este realizabil dacă ţinem cont de valoarea lotului şi de condiţiile de pregătire de care beneficiază formaţia bihoreană.

Începând de joi, după ora 11:00, se vor putea achiziţiona abonamentele de la sediul clubului, strada Berzei nr. 4, şi de la Baza Sportivă „Luceafărul Felix” din Sânmartin.

Preţul unui abonament la tribuna I (cea acoperită) este de 110 lei pentru cele 15 jocuri. Preţul biletelor este de 10 lei la tribuna I (acoperită) şi de 5 lei la tribuna II (neacoperită). Copiii sub 14 ani, femeile şi pensionarii au acces gratuit la tribuna II (neacoperită).

Celelalte partide ale rundei se vor edsfăşura după programul: Chindia Târgovişte – Gloria Bistriţa, FC Maramureş – FC Baia Mare, UTA – Juventus Bucureşti, Unirea Alba Iulia – CSM Râmnicu Vâlcea, FC Olt – ALRO Slatina, Gaz Metan Severin – Arieşul Turda.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult