Categorized | Educatie

Premieră în România: La Ineul de Criş se va desfăşura un turneu de footgolf

Pe terenul de golf al complexului Kingsland din Ineul de Criş se va desfăşura în 20 şi 21 august o competiţie de footgolf. Evenimentul este unic în România, organizatorii aşteptându-se la o prezenţă numeroasă.

Footgolful se joacă după aceleaşi reguli ca la golf doar că se foloseşte o minge de football şi se loveşte cu piciorul. La competiţie se aşteaptă mulţi jucători de fotbal dornici să încerce un nou sport asemănător cu golful.

„Avem deja solicitări din partea jucătorilor care se află în echipele locale şi prietenii care sânt îndrăgostiţi de jocul de fotbal”

susţin organizatorii evenimentului.

Întrecerea de footgolf este la prima ediţie în complexul Kingsland şi totodată în premieră în România.

Programul competiţiei:

9:00 – 9:40 Înscrierea şi primirea jucătorilor

9:40 – 10:00 Şedinţă tehnică

10:00 – Startul competiţiei de footgolf

14:00 – Premierea jucătorilor

În acest timp se va putea vizita centrul de echitaţie, restaurantul de patru stele şi se va putea face un tur al complexului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult