Categorized | Social

Primăria Oradea a mai măritat trei parcuri

Municipalitatea orădeană a reuşit concesionare a trei noi parcuri, 22 Decembrie, Teiului şi Ţăranilor. Firmele care se vor ocupa de îngrijirea lor vor fi SC Kaluna SRL şi SC RER Ecologic Service SA, la un preţ care depăşeşte 216 mii lei.

Deschiderea ofertelor pentru parcuri a avut loc pe 22 iulie 2011. Cele trei parcuri au fost concesionate în loturi – astfel, lotul 1, format din parcul 22 Decembrie cu o propunere financiară de 105.094,82 lei fără TVA, lotul 2 – parcul Teiului cu o propunere financiară de 45.690,3 lei fără TVA şi lotul 3 – parcul Ţăranilor cu o propunere financiară de 20.191,76 lei fără TVA.

Valoarea totală estimată a concesiunii pentru cele trei parcuri a fost de 216.532,26 lei (fără TVA), iar finanţarea se va face din bugetul local.

„Dintre cei doi ofertanţi, care au depus fiecare câte o ofertă pentru fiecare lot în parte, ofertantul câştigător pentru lotul 1 şi 2 este SC Kaluna SRL, iar pentru lotul 3 câştigătorul este SC RER Ecologic Service SA.

Criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”

se precizează într-un comunicat al Primăriei.

Contractele cu concesionarul serviciilor de întreţinere a celor 3 parcuri vor intra în vigoare începând cu 1 septembrie şi se vor desfăşura pe o durată de 3 ani.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult